Kecskemét és környéke

2019.05.31. 09:22

Tömegbaleset az M5-ösön - galéria

Négyen sérültek meg Petőfiszállás határában.

Munkatársunktól

Négyen sérültek meg a tömegbalesetben, amikor több jármű ütközött össze az M5-ös autópályán Petőfiszállás határában péntek hajnalban.


Szeged felé haladt egy méheket szállító teherautó, amikor hátulról nagy sebességgel, fékezés nélkül belehajtott egy Fiat kisteherautó. Ebbe pedig egy Volkswagen mikrobusz csapódott bele, ami egy autót szállított a trélerén és ami az ütközéstől leborult.


A hatalmas erejű ütközésektől a vétkes Fiat kisteherautó vezetője beszorult, őt ki kellett szabadítani. Súlyosan megsérült a Volkswagen három utasa is, a mentők mindannyiukat kórházba szállították. A több millió méhet szállító vétlen teherautóban utazó két személynek nem esett baja.


A baleset miatt több órára teljesen lezárták az M5-ös Szeged felé vezető szakaszát, emiatt több kilométeres kocsisor torlódott fel.

Tömegbaleset az M5-ösön. Fotók: MTI (galéria)

Korábban írtuk:


Baleset miatt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az M5-ös autópályát Szeged felé, Petőfiszállás térségében - közölte honlapján a rendőrség péntek hajnalban.


A tájékoztatás szerint éjjel egyelőre tisztázatlan körülmények között összeütközött két kisteherautó és egy személygépkocsi az autópálya 124-es kilométerénél. 

   

A balesetben az elsődleges információk szerint többen megsérültek.

    

Kerülni az autópálya 114-es kilométerénél, az 5-ös főúton keresztül lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!