Kecskemét és környéke

2014.05.26. 11:07

Új kormányablak nyílik Kecskeméten

Az Izsáki úton eddig működő Kormányablak hétfőtől megszűnik.

Delmagyar.hu

Hétfőn 14.00 órától megnyílik Kecskemét első új típusú Kormányablaka a Deák Ferenc tér 3. szám alatt, ahol az állampolgárok integrált kormányzati ügyfélszolgálat keretei között, hatékonyan intézhetik ügyeiket.

A Kecskeméti Járási Hivatal Kormányablakában teljes körű okmányirodai ügyintézésre, illetőleg számos más államigazgatási ügy intézésére is lesz lehetőség. A Kormányablak ügyfélfogadási ideje: Hétfő-Péntek: 8.00-20.00

A Kormányablakban az azonnal intézhető ügyek közé tartozik 2014. június 2.-tól a „Papír alapú hiteles tulajdonilap-másolat szolgáltatás iránti kérelem", ill. az „Ingatlan-nyilvántartási térképi adatbázisból kiadott hiteles térképmásolat iránti kérelem", melyet eddig csak a Földhivatalban lehetett benyújtani és intézni.

Az eddig a Kecskeméti Járási Hivatal (Széchenyi krt. 12. ) ügyfélszolgálatán benyújtott „Időskorúak járadéka megállapítása iránti kérelmet", az „Alanyi ápolási díj megállapítása iránti kérelmet", az „Alanyi és normatív közgyógyellátás megállapítása iránti kérelmet" és az „Egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságot igazoló hatósági bizonyítvány kiállítására irányuló kérelmet" a gyorsabb ügyintézés végett elsősorban a megnyíló Kormányablakban nyújthatják be 2014. június 2.-tól.

A Rákóczi u. 5 sz. alatti Okmányirodai Osztály 2014. május 31-ig változatlan ügyfélfogadással működik. 2014. június 2.-tól a következő ügyfélfogadási renddel várják az Okmányirodai Osztályon az ügyfeleket:

Hétfő-Csütörtök: 8.00-16.30
Péntek:8.00-14.00
Szombat:8.00-12.00

Az Izsáki úton eddig működő Kormányablak 2014. május 26. napjával megszűnik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!