Kecskemét és környéke

2019.07.24. 21:04

Vadászpuskával akarta lelőni szerelmét a férfi

Rendőrautók és helyszínelők lepték el a kecskeméti Alföld Áruházat és környékét szerda délután. Lövés dördült el az egyik üzletben.

MTI

A Baon.hu szerint a férfi ki akarta végezni a nőt. Mint egy szemtanú a baon.hu-nak elmondta, a férfi 22 éven át az élettársa volt a boltban dolgozó nőnek, azonban a nő három héttel ezelőtt szakított vele. Úgy tudjuk, hogy a férfi már a kapcsolatuk során is többször agresszív volt, akadt olyan is, hogy testileg bántalmazta.


Állítólag a férfi az elmúlt három hétben többször is életveszélyesen megfenyegette a nőt, vélhetően nem tudta feldolgozni, hogy a nő szakított vele. Helyszíni információink szerint a nő testőrt is fogadott emiatt maga mellé.


A Baon.hu megtudta, hogy a férfi egyébként vadász, a sörétes puskájával ment be az üzletbe, azzal a szándékkal, hogy végez a nővel. A nő gázsprével a férfi felé fújt, erre a férfi lövést adott le, de az mellément. Ezután a nő testőre leteperte a férfit, majd az áruház biztonsági őreivel visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.


A Police.hu oldalán az áll, hogy emberölés kísérlete miatt indított eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egy férfi ellen, aki feltehetően lövést adott le szerda délután egy kecskeméti áruházban.


Az egyenruhások azonnal a helyszínre vonultak, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. Vele szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást. A férfi elszámoltatása folyamatban van.


A történtek során nem sérült meg senki.


(Lead képünk illusztráció - A szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!