Kecskemét és környéke

2013.10.25. 13:29

Vádemelés a keceli rablók ellen

Vádemelési javaslattal él a rendőrség az idős nénit kirabló két férfi ellen.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság folytatott nyomozást rablás bűntett és magánlaksértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Két férfi július 6-án 4 órakor betört egy keceli idős nő lakásába, majd az ágyban fekvő sértettet bántalmazták, késsel megfenyegették és a pénzét követelték. A bántalmazás során a néni pénztárcáját a párna alatt megtalálták, majd a benne lévő készpénzzel együtt elmenekültek.

A bejelentés után néhány órával elfogták a rendőrök, majd gyanúsítottként hallgatták ki F. János 22 éves keceli lakost és egy fiatalkorú soltvadkerti fiút, akik előzetes letartóztatásba kerültek. A két gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A rendelkezésre álló adatok szerint F. János és társa megalapozottan gyanúsítható rablás bűntett, valamint magánlaksértés bűntett elkövetésével.

Az eljárás alatt kiderült az is, hogy a gyanúsítottak március 29-én Kecelen egy nyitott lakásból készpénzt tulajdonítottak el.

Az ügyben a nyomozást a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte, az iratokat október 25-én a Kecskeméti Járási Ügyészség, Fiatalkorúak Ügyésze felé vádemelési javaslattal megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!