Kecskemét és környéke

2011.02.26. 23:30

VV Anikó áll legközelebb a CKM-címlaphoz

Baja - A bajai VV Anikó vezeti a CKM címlapos szavazását Éva és Gigi előtt. A voksokat csalás miatt újra kellett indítani.

Delmagyar.hu

A Bors információja szerint csaltak a szavazók a valóságshow játékosainak címlapos szavazásán. A magazin úgy tudja, öt nap alatt két és fél millió szavazat érkezett a Való Világ nőire.

A Velvet a CKM főszerkesztőjétől érdeklődött, mi történt, kiderült, csalásról szó sincs.

“Volt egy pont, amikor megugrott a szavazás, aztán fórumoztam az olvasókkal, és kiderült, hogy azt szeretnék, nullázzuk le a voksolást. Az olvasóknak minden csalás, az is, ha Anikó vezet, az is, ha Évára érkezik több szavazat, vagy ha Gigi kap több kattintast, ugyanez a helyzet Szandika esetében is" – mondta a Velvetnek [namelink name="Pantl Péter"], a magazin főszerkesztője. „Mostantól egy felhasználó 24 órán belül egyszer szavazhat egy lányra március 4-éig" – tette hozzá.

Az újraindított szavazás ugyanúgy áll, mint ahogyan a lenullázás előtt: VV Anikó vezet.

Az újraindított szavazás ugyanúgy áll, mint ahogyan a lenullázás előtt: VV Anikó vezet.
Az újraindított szavazás ugyanúgy áll, mint ahogyan a lenullázás előtt. VV Anikó vezet 4292 szavazattal, VV Éva 3716 szavazatot kapott, VV Gigi 3200-at, VV Szadnika 2421-et. “Gigi közelebb került Évához a változás után, én nem merném megtippelni, ki fog nyerni, sok idő van még hátra" – nyilatkozta Pantl Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!