Kecskemét és környéke

2011.02.23. 22:52

VV Anikó: megvan a következő szupermodell?

Baja - A Miss Hungary verseny szervezője, Répás Lajos szerint a csinos bajai lányt tárt karokkal várja a modellszakma, és már alig várják, hogy újra szabad legyen. <br>

Delmagyar.hu

Csak kevesen tudják, de a hosszú combú, dús keblű, darázsderekú Anikó szépségversenyről esett be a ValóVilág 4-be - írja a Bors. Huszonnégy órája sem volt arra, hogy a Miss Hungary tavalyi döntője után felkészüljön az újabb megmérettetésre, mégis bekerült a ValóVilágba. A fekete hajú szépség sokáig csak szexis külsejével hívta fel magára a figyelmet, de Olivér iránt érzett egyre mélyülő szerelme egy csapásra a műsor főszereplői közé emelte, s a VV-barométer alapján – Alekosz után – már ő a luxusbörtön második legnépszerűbb lakója, akit sokan a végső győzelemre is esélyesnek tartanak.

Anikó azonban akkor is a játék nagy nyertesei között lesz, ha a döntő előtt kiszavazzák. Szépsége és gyorsan szerzett ismertsége révén ugyanis szédületes karriert futhat be. A Miss Hungary verseny szervezője szerint a csinos bajai lányt tárt karokkal várja a modellszakma.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
– Aranyos, vidám, segítőkész lányt ismertem meg benne, tetőtől talpig minden porcikája természetes – osztotta meg véleményét lapunkkal Répás Lajos. – A versenyen a döntőig jutott, s bár nem szerzett helyezést, ez is óriási eredmény. Mivel a modellek és szépségkirálynők merőben különbözőek, sok év tapasztalatával nyugodtan kimerem jelenteni: Anikóra modellként szép karrier vár. Egy címlapfotózás pedig biztosan valamelyik kiadványomban, nagyon várom, hogy újra szabad legyen. Persze van időm, remélem, messzire jut a ValóVilágban – tette hozzá.

A szépségverseny elődöntői és a döntő előtti felkészítő tábor során számos pikáns kép készült a fekete bombázóról, aki olyan országszerte ismert modellek nyomdokaiba léphet, mint Bódi Sylvi, Zimány Linda, Voksán Virág, Metzker Viki, Csősz Bogi, vagy éppen Debreczeni Zita.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!