Kecskemét és környéke

2011.02.28. 00:57

VV Anikó puszival fogadta Alekoszt

Kecskemét - Alekosz magabiztos győzelme után sem pihenhet, ezúttal Villatársai támadásait kell kivédenie. VV Anikótól nem kell tartania, a bajai lány puszival fogadta.

Delmagyar.hu

Véget ért a Nagy Fitt Program a Villában: az abszolút győztes Jerzy lett, ő fejlődött a legtöbbet fittség terén az elmúlt tíz nap alatt. Jutalma az volt, hogy három társával együtt kimehetett a luxusbörtönből, kipróbálni a műrepülést. Jerzy nehéz döntés előtt állt, Gigi és Béci mellett a harmadik személy kiválasztása nem kis fejtörést okozott neki. Először Szandikára, majd Anikóra gondolt, végül Gombit vitte magával. Egy biztos: a fiataloknak a felszabadultság helyett a meggyötörtség ült ki az arcukra az út végén.

Nem csak a Nagy Fitt Program, de a Villa Parlament időszaka is véget ért, bár ez utóbbi nem túl dicsőségesen. Korábban a parlament működésképtelennek ítélte és feloszlatta önmagát. Ezután a Villalakók az Alkotmánybíróság, vagyis a műsor szerkesztőségének jóváhagyását kérték, hogy érvényteleníthessék a saját maguk által hozott törvényeket. Természetesen az Alkotmánybíróság jóváhagyja a kérést: Béci ezen kiakadt, de Évával ellentétben Laci sem örült a döntésnek, Szandikát viszont hidegen hagyta a változás.

Alekosz csukott szemmel is megbízhat VV Anikóban.

Alekosz csukott szemmel is megbízhat VV Anikóban.
A folytatásban kicsit álmodozhattak a Villalakók: néhány fotó segítségével ugyanis elengedhették fantáziájukat és elmondhatták, hogyan is élnének ők álmaik otthonában.

Az álmodozás után a játékosok hamar visszaszálltak a földre, hiszen már csak pár óra volt hátra a Párbajig. Két nagyon különböző személyiségű Villalakó készülődött megküzdeni egymással.

Tegnap este Gombi és Alekosz csapott össze egymással. A hellén nőfaló magabiztos győztesként ment vissza a luxusbörtönbe, társai azonban kifejezetten rossz hangulatban fogadták a nyertest.

Ám a Villalakók megpróbálták rendezni ezt a helyzetet: leültek és mindenki feltehette a kérdéseit Alekosznak. Hogy volt-e értelme a beszélgetésnek, az egyelőre még a jövő kérdése?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!