Kecskemét és környéke

2011.02.24. 23:35

VV Anikó tényleg nem tud elmenni

Volt barátja is megerősítette: Anikó, a Való Világ bajai versenyzője nem tudja felhőtlenül élvezni a szexet.

Delmagyar.hu

-Egy héttel azelőtt szakítottunk, hogy Anikó beköltözött a Villába – mesélte Munding Dávid, a lány volt barátja. Előtte fél évig jártak, ez idő alatt kétszer is szétmentek, de utána újra kibékültek. Dávidtól megtudtuk: a Rosszkislány nem hazudott, amikor elmondta a show-ban, hogy még nem volt orgazmusa. Második együttlétük után közölte: ő bizony nem tudja úgy élvezni a szexet, mint sokan mások.

- Nagyon aranyos lány, de ugyanakkor nem normális. Igencsak kiszámíthatatlan, az életben olyan, mint a Villában is. Szerelmes voltam belé, de alig tudtam rajta kiigazodni – vallotta be az Anikónál egy évvel fiatalabb srác.

Anikó, a Való Világ bajai versenyzője nem tudja felhőtlenül élvezni a szexet.

Anikó, a Való Világ bajai versenyzője nem tudja felhőtlenül élvezni a szexet.
Dávidtól megtudtuk: egy buliban találkoztak és Anikó szedte fel őt. Ez jellemző a lányra szerinte: inkább ő hajtja pasikat és akit akar, azt megszerez magának. A srác annyira a hatalmába került a fekete hajú démonnak, hogy az egyik válogatóra is elkísérte szerelmét. Látta Anikón, hogy nagyon izgul a forgatásokon, de a harmadik kör után már sejtette, hogy bejut a műsorba. Ekkorra azonban már kihűlt a kapcsolatuk és a beköltözésnek már nem tudtak együtt örülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!