Kecskemét és környéke

2011.10.22. 11:25

X-Faktor: kíváncsi kiért szorít Janicsák Veca? Mi már tudjuk!

Az X-Faktor lajosmizsei énekese, Kocsis Tibor gőzerővel készül a tehetségkutató második élő adására. Szeretne hétről hétre egyre jobban megnyílni, és egyre többet megmutatni magából.

Gál Orsolya

Kocsis Tibor körül az utóbbi hetekben fenekestül felfordult a világ. A napjai huszonnégy óráját az X-Faktor tölti ki. Az RTL Klub tehetségkutatójának lajosmizsei felfedezettje a második élő műsorra készül.

- Sokszor álltam már színpadon, de az X-Faktor első élő adása egészen újszerű élmény volt számomra. Izgalom és félelem is volt bennem, hiszen nagyon jól akartam teljesíteni. A stúdióban nekünk drukkoló, és otthon, a képernyők előtt ülő közönség azonban inspirálóan hatott rám – árulta el a delmagyar.hu-nak az énekes.

Tibor szerint nem volt százszázalékos az első élő adásban nyújtott produkciója, de úgy érzi, a stressz jó hatással volt rá. - Jobban szólt a dal, mint a próbák során bármikor. Az érzelmek átadásán azonban még sokat kell dolgoznom. Hétről hétre szeretnék egyre többet megmutatni magamból.

A lajosmizsei tehetség több érzelmet szán mai fellépésébe. Fotó: RTL Klub

A lajosmizsei tehetség több érzelmet szán mai fellépésébe. Fotó: RTL Klub

Tibi azt nem árulhatta el, hogy erre a hétvégére melyik dallal készül, de azt megtudtuk tőle, hogy meglepő lesz a választás. – Most az a célom, hogy ne csak hangilag legyen nagyon jó a dal, de áradjon belőle az érzelem is. Tudom, hogy sokkal lazábbnak kell lennem. Ez nem könnyű számomra, de sok kapu megnyílt már bennem, és úgy érzem, sokat fejlődtem. Komoly csapat áll mögöttünk, akik segítenek egy-egy részfeladat megoldásában. Emellett nagyon sokat köszönhetek a mentoromnak, Malek Miklósnak is, akivel az első pillanatban megtaláltuk a közös hangot. Tudatos, szakmailag felkészült, érzelmes és jó humora van – tette hozzá Tibi.

A lajosmizsei énekes a versenyzők közül az első élő adásban kiesett Gyurcsík Tibivel és az Apollo23 tagjaival barátkozott össze. – Tibivel hasonló az érzelmi világunk. Sokat segítettünk egymásnak, és ezután is kikérem majd a véleményét. Az Apollo23 tagjaival is jóban vagyok, velük még a tábor ideje alatt barátkoztunk össze.

Az előző X-Faktor széria egyik felfedezettje, Janicsák Veca is drukkol Tibinek. A lánnyal négy éve, a Csillag születik során találkoztak először. – Veca szorít nekem és támogat. Volt már próbán is, és meglátogatott az X-Faktor házban is. Sokat jelent számomra, ha kapok tőle egy-egy biztató sms-t vagy egy jó szót. Nem, vagyunk napi kapcsolatban, hiszen nagyon elfoglalt ő is, de nyomon követi az X-Faktort és drukkol nekem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!