Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

3 lakásba sikerült besurrannia, de nem gondolta, mit tesznek vele az utcán

A kecskeméti férfi alig két óra alatt három lakásba surrant be. Amikor az egyik helyen észrevették, menekülőre fogta, ám egy szemfüles pár az utcán lefényképezte. A nyomozók azonnal felismerték.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bűnügyi őrizetbe vett egy 30 éves helyi lakost. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a délelőtti órákban besurrant három olyan lakásba, ahol a tulajdonosok otthon voltak, és a bejárati ajtót könnyelműségből nem zárták be.
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Az elkövető a lakásokból készpénzt, iratokat, táskákat, mobiltelefont, ruhát vitt el. Az egyik ingatlanban, ahol két nő tartózkodott, észrevették a besurranót. Ő ekkor – egy női táskával a kezében – menekülőre fogta, ám a tulajdonos és barátnője utánaszaladtak. Az asszonyok utol is érték az utcán a férfit, és visszavették tőle a sértett értékeit. Közben egy arra sétáló pár fényképet készített a tolvajról, amely alapján a nyomozók rövid időn belül beazonosították a többrendbeli lopással gyanúsítható J. Józsefet. A sértettek a tárgyaikat hiánytalanul visszakapták.

A férfi ellen hasonló bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt már folyik eljárás, így őt a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3 súlyos sérült Kiskunhalason - Fékezés nélkül csapódott a sportmotor egy autóba

3 súlyos sérült Kiskunhalason - Fékezés nélkül csapódott a sportmotor egy autóba
Hárman súlyosan megsérültek egy motoros balesetben a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalason a Tó utcában. Tovább olvasom