Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Az utolsó pillanatban kapta el a kést a rendőr

Két gondozott szökött meg, egyikük hasba akarta szúrni magát.
Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a Nagybaracskai Rendőrőrs illetékességi területén található egyik intézményből megszökött két mentálisan sérült gondozott június 6-án 14 óra 45 perc körül. Az is kiderült, hogy egyikük erős cukorbeteg, agresszív, és tartani kell attól is, hogy öngyilkosságot kísérel meg elkövetni.

A rendőrök több településen kezdték meg a keresést. Végül 17 óra után Gara egyik lakatlan ingatlanában találták meg őket.

Az egyik gondozott miután meglátta az intézetben dolgozókat váratlanul a feje magasságába felemelte a bal kezét, melyben egy körülbelül 10 centiméter pengehosszúságú konyhakést tartott. Másik kezével is ráfogott a késre, és egy hirtelen mozdulattal a saját hasa felé szúrt. Ezzel egy időben az egyik rendőr hátulról elkapta mindkét kezét, így megakadályozta, hogy hason szúrja magát. Ezt követően a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A másik gondozottat visszavitték az intézménybe – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Haltápot szállító kamion pótkocsija borult fel, teljesen elzárta az utat - fotók

Haltápot szállító kamion pótkocsija borult fel, teljesen elzárta az utat - fotók
A baleset Kiskunfélegyháza külterületén történt. Tovább olvasom