Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Beismerte a hármasgyilkosságot a tompai mészáros

Kecskemét - A tompai hármas emberöléssel vádolt kelebiai férfi beismerte a gyilkosságokat a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon hétfőn kezdődött büntetőperben.
Sz. István előbb nem akar vallomás tenni a dr. Feleky István vezette büntetőtanács előtt, de aztán a védőügyvédjével való egyeztetés után mégis úgy döntött, beszélni kezd - írja beszámolójában a halasmedia.hu. A szakképzetlen, mindössze nyolc általánost végzett udvarosként dolgozó 30 éves férfi, 2009 novemberében végzett munkaadóival, Tompán az alsósáskalaposi lovas tanyán, a 65 éves K. Józseffel, a 63 éves feleségével és 41 éves lányukkal.

Sz. István egy toló lappal földmunkákat végzett a birtokon, ami lekapcsolódott a traktorról, és a tulajdonos feleségétől kért segítséget, aki azt a megjegyzést tette a férfinek „Hogy lehet ilyen ügyetlen", a férfit ez dühítette fel annyira, hogy egy feszítővassal hátulról leütötte az idős asszonyt, és miután az a földre esett még kétszer lesújtott rá. A nő azonnal meghalt.

Ezt követően a lovas fogadó főépületébe ment, ahol értékek után kutatott, valamint végzett az asszony ágyban fekvő mozgásképtelen, beteg férjével is, hogy ne maradjon a gyilkosságnak tanúja. Második áldozatát is szó szerint agyonverte. Ezt követően elvitte a család Mercédeszét, és az erdőben elrejtette, majd gyalog visszament a házba.
Készpénz és arany ékszereket szedett össze, de közben haza érkezett a házaspár 41 éves lánya. „Kénytelen voltam vele is valamit tenni" – vallotta Sz. István a bíróságon, kicsalta z istállóba, ahol öt ütéssel végzett vele. A nő holttestét a fészerben álló Renault személygépkocsi csomagtartójába rejtette el. A család traktorjával haza ment Kelebiára a szülei házába, ahol a kertben elásta a családtól rabolt hétmillió forint készpénzt, és másfélmillió forint értékű arany ékszert.

Sz. Istvánt már a nyomozás elején, a gyilkosság elkövetésének estéjén kihallgatták a rendőrök, de akkor még tagadta, hogy köze lenne a hármas gyilkossághoz. A későbbi adatgyűjtés során szerzett információk azonban egyre inkább Sz. István felé terelték a gyanút, ezért a rendőrök előállították a férfit, a második kihallgatása során mindent beismert. A nyomozók megtalálták az ellopott Mercédeszt és a traktort is és a kelebiai ház udvarán elásott értékeket. Ha bizonyítást nyer a bíróság előtt is, a hármas emberöléssel vádolt kelebiai férfi életfogytig tartó szabadságvesztésre számíthat.

Korábban írtuk:

A vádirat szerint a 30 éves kelebiai férfi alkalmi munkásként dolgozott egy tompai tanyán, ahol a későbbi %E

Olvasóink írták

 • 4. rozator 2011. március 21. 13:27
  „Csak tudnám mi a túró tartott másfél évig? Normális országban egy éve ítélettel üli az életfotytiglant, itt még kétszer felmentésért fellebbez az ügyvéd "Úr"!”
 • 3. demeterkornel 2011. március 21. 12:54
  „Feszítővassal? Csak nem Gordon Freeman volt az????”
 • 2. dodó 2011. március 21. 12:18
  „1. zoltanszabo

  Pssszttt! Hátrányos a kirekesztett!”
 • 1. zoltanszabo 2011. március 21. 09:46
  „Hát ezért kellene vissza állítani a halál büntetést !!!
  Bármennyit kap--kevés !Ha valaki elveszi már életét--sajátjával fizessen érte !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ittasan, jogsi nélkül vezetett a 20 éves fiatal

Meglehetősen furcsa baleset történt hétfő délelőtt az 51-es főúton: az okozó nem állt meg a STOP táblánál, a vétlen sofőr pedig ittasan, jogsi nélkül ült a volánhoz.
Tovább olvasom