Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Éden Hotel: 8 nap és Alízé lehet a 25 millió

Ádám önként mondott le a főnyereményről azért, hogy barátja, Dani továbbra is a játékban maradhasson. Alízt megviselték a történtek, de a kecskeméti lánynak már csak 8 napot kell kibírnia az Édenben, és övé a mesés 25 millió forint.
A legutóbbi párválasztó ceremónia után a játék egyik legmeghatározóbb személyisége, Ádám távozott az Éden Hotelből, méghozzá önként, megmentve ezzel barátját, Danit, akit Szandra gondolkodás nélkül küldött volna haza. A fiú a kezdőcsapat tagjaként érkezett, és 10 hetet töltött a paradicsomi körülmények között, ahol igen nagy taktikusnak számított.

– Annak ellenére, hogy Ádám többször is haza akart küldeni a játékból, mondván, én hiányoznék a legkevésbé a csapatból, sokszor kiállt mellettem. Nem fogom neki elfelejteni, hogy ő vígasztalt meg, miután Gábornak távoznia kellett a játékból – mesélte a delmagyar.hu-nak Örkényi Alíz. A kecskeméti játékos azt is elmondta, azért sajnálta különösen Ádám távozását, mert a fiú a társaság középpontjának számított. – Ádám bárhol és bármikor képes jó hangulatot teremteni. Amikor kiesett arra gondoltam, nem lesznek már ugyanolyanok az édenbeli napok, mint eddig – magyarázta a vörös szépség.

Alíz Nikiben csalódott a legnagyobbat a játék során.
Alíz Nikiben csalódott a legnagyobbat a játék során.

Alíznak sokszor okoztak fejtörést a párválasztó ceremóniák. Most is attól félt, neki kell majd hazaküldenie valakit. – Lacival megbeszéltük, hogy Lotti mögé áll, Kristóf pedig engem választ. Közben Dani attól tartott, hogy Szandra miatt ő is kieshet, így attól félem, mögém áll majd a ceremónián. Fogalmam sincs, hogyan döntöttem volna a két fiú között, hiszen Kristóf nagyon a szívemhez nőtt, Dani pedig Ádám mellett a másik mókamester a csapatban, így a saját és a csapat érdekei ütköztek volna a választásom során – tudtuk meg Alíztól.

A kecskeméti lányt megviselte Ádám távozása. – Megkönnyeztem a kiesését. Különösen azért esett ilyen rosszul, mert közben Niki átpártolt Szandrához, és Lindát is bevonva a szövetségbe a kezdő csapat tagjai ellen fordultak.

Linda Szandrával és Nikivel szövetkezett a többiek ellen.
Linda Szandrával és Nikivel szövetkezett a többiek ellen.

A játék 8 nap múlva ér véget, vagyis minden játékos egy karnyújtásnyira került a 25 milliós főnyereményhez, de mint tudjuk, az Éden Hotelben bármi megtörténhet. Még megtippelni is nehéz, ki viszi majd haza a mesés összeget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Németh Kornél újra kecskeméti színekben az OB-n

A KTM Kecskemét színeiben ott lesz a magyar bajnokság második, hódmezővásárhelyi futamán is a világklasszis magyar crossversenyző, Németh Kornél. Tovább olvasom