Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Éden Hotel: Alíz is elkezdett játszani

Kecskemét - Szandra robbantott a párválasztó ceremónián: Kata hazament, Ádám bosszút forral, Alíz pedig csendben mosolyog, és Szöszi kiejtését tervezgeti.
Az új lakó, Szandra nem volt szívbajos a tegnapi párválasztó ceremónián, és a legerősebb párost robbantotta szét az Éden Hotelben: mivel Szandra Levi gatyájának megszerzése miatt védettséget élvezett, Ádám nem választhatott, Katának kellett elhagynia a paradicsomi körülményeket.

A kecskeméti versenyző, Örkényi Alíz ismét Szöszit választotta, de koránt sem azért, amiért egy héttel ezelőtt tette. Alíz és Szöszi viszonya azóta vett 180 fokos fordulatot, amióta Szandra is a Hotel lakója. Szöszit teljesen a hatalmába kerítette a fekete szépség, a lányt azonban nem igazán hatotta meg Alíz párjának teperése. Alíznál akkor szakadt el a cérna, amikor meghallotta, hogy Szöszi őt nevezte meg a következő feláldozható embernek. – Ez így nem játék – fakadt ki a 22 éves lány, aki mindeddig a legkennyérrekenhetőbb játékosnak bizonyult.

Alíz mostantól keményen játszik.
Alíz mostantól keményen játszik.

Új szövetség vette kezdetét az Ádám vezette csapat ellen: Szandra ügyesen keveri a lapokat, és több játékost is maga mellé állított. Az új erőviszonyok közepette Alíznak is lehetősége nyílik arra, hogy mostantól ő taktikázzon a többiekkel, és ne vele taktikázzanak mások.

A vörös szépség elárulta, hogy ugyanúgy játszik Szöszivel, mint a fiú vele. Különös kapcsolat az övék: mosolyogva hazudnak egymásnak. Alíz csak arra vár, hogy újabb fiú érkezzen a Paradicsomba, és lecserélhesse Szöszit, ugyanis ahhoz, hogy biztonságban tudhassa magát a játékban, megbízható párra van szüksége, Szöszi pedig minden, csak nem megbízható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gömböc – a tudomány és a művészet határa

A Gömböcnek is szüksége van egy kis optikai tuningra ahhoz, hogy sikeres legyen? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphattak választ Kecskeméten, a Design és Innováció Konferencián résztvevők. Tovább olvasom