Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Éden Hotel: Az utolsó napokat farkastörvények uralják

Kecskemét - A lányok – Alíz és Linda – úgy döntöttek, Nikinek kell elhagynia az Éden Hotelt. A szőkeségnek véget ért a karib-tengeri nyaralás. Alíz Kristóffal, Linda pedig Danival vág bele a döntőbe: két nap van hátra a 25 milliós főnyereményig.
– Itt már igazi farkastörvények uralkodnak. Az embernek az eszére kell hallgatnia, nem a szívére – árulta el a riportszobában Örkényi Alíz. A kecskeméti lány a játék során szinte mindig a csapat érdekeit tartotta szem előtt, döntéseit sokszor a csapatérdek határozta meg. A játék vége előtt két nappal viszont be kellett látnia, a legjobb, ha önmagára is gondol, hiszen így közelebb kerülhet a 25 milliós főnyereményhez.

Tegnap a lányoknak egymás között kellett eldönteniük, ki távozzon közülük az Éden Hotelből. Mindenki azt várta, hogy Niki és Alíz is Linda távozására voksol majd. Ezzel szemben meglepő fordulat következett: Niki barátnője, Linda és Alíz is a szőkeség hazamenetelére szavazott. Alíz azzal indokolta döntését, annak ellenére, hogy nagyon szereti Nikit, nem bízik benne. Linda pedig Alízt tartja kiszámíthatónak, ezért kiismerhetőbb ellenfélnek is.

Alíz majdnem kieesett az első párválasztó ceremónián. 46 nap után ő a legnagyobb taktikus a Hotelben.
Alíz majdnem kieesett az első párválasztó ceremónián. 46 nap után pedig ő a legnagyobb taktikus a Hotelben.

– Azzal, hogy Nikit hazaküldtük, nemcsak egy erős játékost távolítottunk el a Hotelből, hanem Danit is meggyengítettük, hiszen Lindával nem alkotnak majd olyan erős párost, mint mi Kristóffal – mondta a vörös szépség. Alíz lépése mindenkit meglepett, Kristóf és Dani is értetlenül állt a történtek előtt, de az Éden Hotelben bármi megtörténhet, így a lányok döntésének értelmében 46 Paradicsomban töltött nap után Nikinek kellett elhagynia a Hotelt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megerőszakolta 12 éves nevelt lányát egy solti férfi

Nevelt lánya 12. életévének betöltése után heti három-négy alkalommal megerőszakolta a gyereket. Tovább olvasom