Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Éjszakai ámokfutó nyúlta le a kecskeméti autómosó pénzváltóját - fotók, videó

Egy autómosó tulajdonosának ma nagyon rossz reggele volt Kecskeméten.

Egy kecskeméti autómosó tulajdonosa tett szeptember 10-én bejelentést a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-Főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, mert ismeretlen tettes a mosó pénzváltó berendezését az előző éjszaka eltulajdonította. A szerkezet fájó hiányát a reggel munkába érkező alkalmazott észlelte.

A nyomozók ellenőrizték a közelben lévő térfigyelő és biztonsági kamerák felvételeit. Kiderült, hogy egy tehergépjármű hajtott bele az automatába, amely megrongálódott. A sofőr ez után magához vette a berendezésben elhelyezett pénzkazettát, majd elhajtott.
 

A rendőrök a felvételek segítségével eljutottak az autó tulajdonosához, aki elmondta, hogy a járművét az egyik alkalmazottja – a cég 27 éves biztonsági őre – még az éjjel engedély nélkül elvitte. Azóta az autó nem került elő. Az egyenruhások azt is kiderítették, hogy a kocsit hajnalban a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi egy üzemanyagtöltő állomáson megtankolta, majd fizetés nélkül távozott - ezek után nem is vártunk mást.

Éjszakai ámokfutó nyúlta le a kecskeméti autómosó pénzváltóját - GALÉRIA. Fotó: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság forrónyomon üldöző csoportjának munkatársai széleskörű kutatást végeztek, hogy megtalálják a kecskeméti férfit: még aznap elfogták kora délután Lajosmizsén. A jármű Méntelek külterületén, egy elhagyatott részen került elő - tudtuk meg a police.hu-ról.

Az éjszakai "ámokfutót" jármű önkényes elvétele és lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a kecskeméti nyomozók. Miután őrizetbe vették, indítványozták a letartóztatását.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kecskeméti Mercedes-gyár bővítéséről tájékozódott a technológiaminiszter

A kecskeméti Mercedes-gyár bővítéséről tájékozódott a technológiaminiszter
Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában… Tovább olvasom