Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Gyermekgyilkosság: kijelölték az új nevelőszülőket

Egy anya gyógyszerrel megmérgezte két nevelt fiát és örökbefogadott lányát. Sziszit nem lehetett megmenteni, az életben maradt két fiúnak már kijelölték az új nevelőszüleit.
Hétfő délután tragédia történt Baján külterületén, Mártonszálláson: egy anya gyógyszerrel megmérgezte két nevelt fiát és örökbefogadott lányát. A kislány meghalt, a két fiút és az anyát még ápolják.

- Ha újságírók, azonnal menjenek innen! – emeli fel a hangját egy karikás szemű fiatalember Mártonszálláson. Mikor elmondjuk, hogy nem a kereskedelmi tévék egyikétől vagyunk, barátságossá válik. Kiderül: ő a tegnap a híradóknak nyilatkozó Németh Sándorné fia, a szerencsétlen apa unokaöccse. – Tegnap engedély nélkül törtek be az udvarunkba, édesanyám azóta is zaklatott állapotban van, ahogy az egész család – mondja Németh Attila.

Ebben a házban történt a tragédia.
Ebben a házban történt a tragédia.

Elmeséli, hogy hétfőn, miután kiderült, mi történt, átrohant Hódosékhoz, végig a családdal volt.

- A fiúk szerencsére kihányták a gyógyszert, a kislány azonban szorgalmasan bevette a azokat, és nem köpte ki. Ez okozhatta a halálát.

Egyre nyugodtabban mesél arról, hogy saját gyerekei még fel sem fogták mi történt, mindig együtt játszottak Hódosék nevelt gyerekeivel, várják vissza őket. Sziszi, azaz Hódos Szilvia adoptált kislány volt, a két fiút nem vették a nevükre, de úgy nevelték őket, mint a sajátjaikat.

- 3 órával az eset után már kijelölték az új nevelőszülőket – jelenti ki Attila, aki szerint semmi sem utalt a tragédiára. Igaz, hogy Erzsike szekrénye tele volt gyógyszerrel, de senki sem számított hasonlóra. A fiatalember úgy segít rokonaiknak, hogy nyugtatja a környékbelieket, és azt tervezi: feljelenti az engedély nélkül forgató stábokat.

További részletek holnap reggel a delmagyar.hu-n.

Olvasóink írták

 • 4. Utazo 2011. július 20. 22:54
  „Ez a gyermekvedelem ma Magyarorszagon! Nem a gyerekekrol, hanem a kapcsolatokrol es a penzrol szol! Az szamit, nem a gyerek! Undorito!
  3 ora alatt uj neveloszulo?! Gyorsan talaltak valakit, akinel mit ad Isten, epp volt ket ures ferohely, ahova ki lehet helyezni?! Ezt a gyorsasagot! Gyulnek a penzszagra !
  A gyerekek meg majd el eldegelnek egy kis szobaban, mert nem fog raerni a neveloszulo foglalkozni veluk, mert tul nagy feladat lesz a szamara kezelni a lelket a ket kis szerencsetlennek! Szakerto csapat?! Szakember garda?! Ketsegbeejto! :(((”
 • 3. bánki 2011. július 20. 22:02
  „A tények !
  Adva van egy antiszociális szülő házaspár! Adva van egy depressziós pánik beteg idióta ,,hölgy"!
  Az állam kiadja a gyerekeket ezeknek a ,,megélhetési" szülőknek?

  Ennyi !”
 • 2. mazsolaszolo 2011. július 20. 18:04
  „Rendkívül szomorú dolog, és jól mutatja a magyar gyámügy problémáit. Három óra alatt döntöttek? Naccerű. Akkor talán tessék a két kis túlélőnek AZONNAL egy pszichiátert keresni, mielőtt totálisan szétmegy az életük. Egy ilyen súlyos trauma ilyen kis korban rettenetes következményekkel jár, ha nem kezelik azt azonnal.

  Az is elgondolkodtató, hogy vajon mit tettek ezzel a kislánnyal, hogy szó nélkül lenyelt 10 évesen egy rakás gyógyszert, és az önvédelem szikrája sem volt meg benne?

  <moderálva> Ha arra elég tiszta volt a metális állapota, hogy el lehetett nála helyezni három szerencsétlen kis árvát (akiknek már éppen elég trauma volt az, hogy örökbe kellett fogania őket másoknak a szüleik helyett), akkor legyen már arra is elég tiszta, hogy leülje ezt Kalocsán vagy akárhol, ahova való.

  Az eszem és a szívem szerint madzagot adnék neki, de sajna az már nincsen.”
 • 1. deszkás 2011. július 20. 15:02
  „Jól olvasom., 3 óra alatt döntött az új nevelőszülőkről a gyámhatóság? Az előző cikknél is irtam nem véletlen hogy nem kerek ez amit a gy.hatóság csinál-t. 2 höz egy harmadikat? A környezettanulmányban illetve a leendő szülő önéletrajzában vagy nyilatkozatában van olyan pont:a szülő betegségei.A kérdés:a szülők hallgatták e el vagy a környezettanulmányt végző is mulasztott mert nem vette észre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos sérült az árokba borult kisbuszban

Súlyosan megsérült egy 64 éves asszony, miután a férje által vezetett kisbusszal az árokba borultak… Tovább olvasom