Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Gyilkosság Halason: bilincsben vittek el egy nőt

Kiskunhalas - Szúrt sebbel holtan találtak egy 51 éves férfit Kiskunhalas központjában. A gyilkosság fényes nappal történt.
Négy rendőrautó jelent meg a főtéri gyilkosság helyszínén. Volt olyan szemtanú, aki azt mondja: egy nőt bilincsben vittek el a rendőrök. A megyei sajtószóvivő annyit közölt: ha van újabb, közölhető részlet, akkor azt nyilvánosságra hozzák majd.

Korábban íruk

Az éjszaka elvégezték H. János rendőrorvosi boncolását, ennek eredménye alapján teljesen kizárták az önkezűséget - mondta el ma reggel Nyíkos Tamás, a megyei főkapitányság sajtóreferense. A gyilkossági ügyben továbbra is nagy erőkkel nyomoznak.

Az 51 éves H. Jánost tegnap kora délután szúrták le a főtéren, a kínai büfé melletti kapualjban. A mentők hosszasan küzdöttek az életéért, de nem jártak sikerrel. A halasi rendőrök megyei kollégáikkal együtt igyekeznek felderíteni a gyilkosság részleteit, indítékát. Közben tegnap éjszaka elvégezték H. János rendőrorvosi boncolását.

Kiskunhalas: gyilkosság fényes nappal a belvárosban. Fotók: halasmedia.hu.

Ez azt állapította meg, hogy szívtájéki szúrás érte, ami gyakorlatilag azonnali halált okozott. A rendőrség teljesen kizárta az önkezűséget - tudtuk meg dr. Nyíkos Tamástól, a megyei főkapitányság sajtóreferensétől. A gyilkosság helyszínén egyre több a mécses és a virág, így emlékeznek az áldozatra a hozzátartozók, ismerősök, barátok.

Korábban írtuk:

Befejezték a helyszíni szemlét a rendőrök. Egyelőre tanúkat hallgatnak ki a nyomozók, akik igyekeznek az áldozat napját percről percre felderíteni. H. Jánost szinte az egész város ismerte, ezért mindenkit megdöbbentett halálhíre. A kapualjban, ahol megtalálták az 51 éves férfi holtetét, most mécsesek sorakoznak: H. Jánost nemcsak a családja, hanem több barátja és ismerőse is gyászolja.

A halasmedia.hu úgy tudja, hogy H. Jánosnak találkozója lett volna fél kettőkor egy férfivel, aki meg is érkezett a Hősök terére és ott volt akkor is, amikor a mentők, rendőrök odaértek. Szerette volna visszakérni a személyi igazolványát a járőrtől, aki felszólította: a nyomozók kiérkezéséig ne hagyja el a helyszínt. Hogy neki köze van-e a gyilkossághoz, egyelőre nem tudni.

Kiskunhalas: gyilkosság fényes nappal a belvárosban. Fotók: halasmedia.hu.

Jelenleg nyomozókutya segítségével próbálnak jeleket találni a haláleset helyszínén, és a környéken. A megyei főkapitányság bűnügyi igazgatója, Polyák Zsolt alezredes a megyei életvédelmis szakemberekkel érkezett a helyszínre. A körülszalagozott területen belül az orvosszakértő és a technikusok végzik helyszínelést, míg a szalagon kívül már hatalmas tömeg gyűlt össze, hiszen a hír futótűzként terjedt el a környéken, írja a halasmedia.hu.

A halasmedia.hu értesülései szerint az áldozat H. János, apolgármesteri hivatal gondnoka volt. A férfit nagyon sokan ismerték, korábban gondnokként a városházán dolgozott, az utóbbi években pedig rendszeresen segédkezett a karácsonyi díszkivilágítás felhelyezésében.  Ezeket az információkat azonban Nyíkos Tamás rendőrségi szóvivő nem kívánta megerősíteni. A gyilkosság egyébként fényes nappal, nem sokkal 13 óra után Kiskunhalas belvárosában történt.

Kiskunhalas: gyilkosság fényes nappal a belvárosban. Fotók: halasmedia.hu. - KÉPGALÉRIA

Korábban írtuk:

Kiskunhalas központjában, a Hősök terén ma délután 13 óra után egy 51 éves helyi férfit szúrt sebbel holtan talált egy kapualjban, a kínai büfétől nem messze egy boltban dolgozó nő, aki bejelentést tett a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon, illetve értesítette a mentőket is.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói megkezdték a szemlét, az adatgyűjtést, és a körülmények tisztázását.

Az ügyben emberölés gyanúja merült fel, fogalmazott közleményében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. - A körülmények tisztázása jelenleg is tart - tette hozzá az ügyeletes sajtóreferens a rendőrségnél, Nyíkos Tamás.

Olvasóink írták

 • 4. xene@freemail.hu 2011. augusztus 18. 23:30
  „Bár nem tudjuk mi van a háttérben, de sajnos tényleg egyre több halálesetről érkeznek a hírek...
  Egyesek sajnos már olyan helyzetben vannak, hogy a életüket is eldobják és másokat sem kímélnek..”
 • 3. Sábán 2011. augusztus 18. 20:31
  „egyre több a súlyos bűncselekmény :(”
 • 2. frakk 2011. augusztus 18. 19:04
  „"az ügyben emberölés gyanúja merült fel"
  Lehet otthon szúrta meg magát , csak elsétált az utcán a tett színhelyére testében a késsel????
  Ezek úgy fogalmaznak mintha külföldön születtek volna.”
 • 1. DMagóg 2011. augusztus 18. 17:37
  „,,Két hét alatt rendet teszünk az országban".

  Mikor kezdik?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszatapsolták a kecskemétiek a Tátrai Trendet

Telt házas koncerttel zárult a Kulturális Központ nyári sorozata, a Múzeumkerti esték. A Tátrai Trendet kétszer is visszatapsolta a közönség. Tovább olvasom