Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Hat évet kapott a szerelmét hátba döfő nő

A vádlott beleszeretett a sértettbe, amit az nem viszonzott.
A pár még 2013-ban ismerkedett meg V. T.-vel. Ezután éveken keresztül rendszeresen folytattak szexuális kapcsolatot. Míg V. T. részéről ez pusztán a szexről szólt a vádlott beleszeretett és szerette volna, ha a kapcsolatuk magasabb szintre lép. Ebbe a férfi nem volt hajlandó beleegyezni. Többször próbált szakítani a nővel, de ez végül nem történt meg.

Végül 2015 szilveszterén összevesztek és ekkor határozta el a férfi, hogy véget vet a kapcsolatnak. Ezt személyesen akarta közölni a vádlottal, amiből ismét szexuális együttlét kerekedett. Még ugyanazon a napon délután találkoztak egymással, hogy megtörténjen az együttlét. Erre a találkozóra a vádlott már felszerelkezve érkezett. Egy paprika spray-t, több kést és egy metszőollót vitt magával a találkozóra.

Az együttlét megtörténte után egy telefonhívás indokával kivonult a szobából, majd amikor visszatért, a még mindig az ágyban fekvő férfire támadt és az oldalába szúrt egy tört. Innentől dulakodás alakult ki és a földre kerültek a vádlottal. A férfi még combján is elszenvedett egy szúrást, ami után sikerült felállnia és megpróbált kimenekülni a szobából. Ekkor a nő még egyszer a férfi hátába szúrt.

A sértett végül kijutott az udvarra, majd a szomszédokhoz futott segítségért, akik igyekeztek ellátni őt és hívták a mentőket. Eközben a vádlott, aki a lakásban maradt megpróbált végezni magával. Viszont csak kisebb sérüléseket tudott magának okozni. A mentől mindkettőjüket kórházba szállították.

A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. A szomszédok segítségnyújtásának és a mentősök szakszerű orvosi ellátásának köszönheti az életét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bordélyházat számoltak fel Baján - videó

Bordélyházat számoltak fel Baján - videó
A Terrorelhárítási Központ egységei elfogták és őrizetbe vették a bordélyház üzemeltetőit. Tovább olvasom