Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Kecskeméti Esély Stohl Andrásnak

Kecskemét - Nem mindennapi ajándékot: Esély nevű lovat kapott Stohl András egy kecskeméti lánytól.
- Egy kecskeméti család lányáé volt a ló, tudták, hogy nagyon szeretek lovagolni, szenvedélyem, „gyógyszerem" a családom után a természet. Úgy gondolták: lelkileg sokat segítene rajtam, ha egy saját lovam lehetne. Névnapomon csörrent meg először a telefonom: „annyi sarat dobáltak önre, hogy szeretnénk kifejezni szeretetünket" - mondta egy ismeretlen férfihang. Először viccnek, rossz tréfának véltem, de kérték, hogy menjek fel az internetre, és nézzem meg az ajándékom, amit el is hoznak nekem Fótra. A hat éves lónak még csikó korában adták ezt a nevet - mesélte Stohl András.

A színész az önfeledt lovaglás mellett nem felejti el azt sem, hogy hamarosan újra bíróság elé kell állnia tavaly májusi, súlyos közlekedési balesete miatt, és megvan az esély arra, hogy az elsőfokú ítélet után ezúttal is letöltendő börtönbüntetést kap, írja a blikk.hu.

Stohl András Esély nevű lovával, amelyet névnapjára kapott egy kecskeméti lánytól. Fotó: blikk.hu.
Stohl András Esély nevű lovával, amelyet névnapjára kapott egy kecskeméti lánytól. Fotó: blikk.hu.


- Biztos vagyok benne, hogy a sors az utolsó lehetőséget adta meg, - függetlenül attól, hogy milyen büntetést szabnak ki rám - olyan lelki változást élhettem át, ami véglegesen megváltoztatott - mondta a sorsát eldöntő ítéletre váró színész, aki csak a neve miatt fogadta el a különleges ajándékot.

A baleset óta Stohl András drogprevenciós körútra indult, Kecskeméten is járt. Akkor készült anyagunkat itt olvashatja újra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kék hírek: lottózót loptak meg

Baján a lottózót fosztották ki, Kalocsán egy idős asszonytól loptak készpénzt és ékszereket,… Tovább olvasom