Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Kegyetlen emberrablás Baján - videó, fotók

A 25 éves férfit megkötözték, száját betömték és többször bántalmazták.
Emberrablás történt Baján - tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A police.hu-n olvasható közlemény szerint egy 25 éves bajai férfi február 21-én 8 óra 30 perc körül Baja belterületén előzetes megbeszélés alapján találkozott V. L. 38 éves helyi lakossal, aki meg kívánta vásárolni személygépkocsiját. Közösen egy próbakörre indultak a járművel, melynek során a bajai Attila utcában V. L. megállt, ahol a gépjárműbe beszállt V. I. 30 éves bácsborsódi és J. T. 27 éves csávolyi lakos. Az autótulajdonost a beszálló férfiak bántalmazták és erőszakkal magukkal vitték az egyik csávolyi ingatlanba, ahol ott várakozott a 34 éves K.-K. I. A négy személy a sértettet megkötözte, a száját betömte és a házban tovább bántalmazta. A 25 éves férfit erőszakkal arra bírták rá, hogy a tulajdonában lévő gépkocsi adás-vételi szerződését, illetve egy tartozás elismerő nyilatkozatot és más valótlan tartalmú dokumentumokat írjon alá. A követelés teljesítését követően a sértettet eloldozták, majd elengedték.


A férfi ezután a rendőrségen feljelentést tett. A bejelentést követő 24 órán belül a bajai nyomozók és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztálya egy akció során elfogta a négy férfit.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Velük szemben - őrizetbe vételük mellett - emberrablás gyanújával indított büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - olvasható a police.hu-n.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset Izsák és Páhi között - fotó

Frontálisan ütközött két személygépjármű az 5301-es úton. Tovább olvasom