Délmagyar logó

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 6°C | 16°C Még több cikk.

Kést fogott az egyik utas nyakához, és a slusszkulcsot kérte

Közel egy hónap után Dabason fogták el a rendőrök azt a 32 éves férfit, aki egy kést fogott egy autó utasához, majd a kocsi átadását követelte tőle.
A nyomozás adatai szerint még július végén három tatárszentgyörgyi férfi közlekedett egy Ford Mondeo típusú személygépkocsival Kecskeméten, a Könyves Kálmán körúton a Kiskőrösi út irányába.  Az autót egy 23 éves férfi vezette, utasként pedig egy testvérpár foglalt helyet a gépkocsiban. A hátul utazó 32 éves G. László többször agresszívan megállásra szólította fel a sofőrt, aki ennek nem tett eleget, ezért az elöl utazó 29 éves testvére nyakához egy kést szorított. G. László azzal fenyegette meg őket, hogy amennyiben nem állnak meg és nem adják át részére az indítókulcsot, akkor mindkettőjüket bántalmazza. A sofőr félelmében megállt az autóval és elszaladt. Ezt követően G. László továbbra is késsel fenyegette a testvérét, aki ennek hatására átadta neki az indítókulcsot, majd kiszállt az autóból. G. László az autóval egyedül elhajtott a helyszínről.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai elfogatóparancsot bocsátottak ki az ismeretlen helyen tartózkodó 32 éves férfival szemben, akit szerda este Dabason fogtak el a helyi rendőrök.
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A kecskeméti nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki G. Lászlót, majd őrizetbe vették. A Ford Mondeo típusú gépjárművet – amit időközben elcserélt a gyanúsított – lefoglalták a rendőrök. A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rabszolgaként dolgoztatott egy férfit az apa-fiú páros Kerekegyházán

Rabszolgaként dolgoztatott egy férfit az apa-fiú páros Kerekegyházán
Erőszakkal "fizetett" egy kerekegyházi apa-fiú páros egy 37 éves férfinek, aki alkalmi munkát vállalt náluk. Tovább olvasom