Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

KTE: a csapat legjobbját csak néhány bekiabáló keserítette el

Kecskemét - A KTE labdarúgócsapata csütörtök este 1-1-es, bravúrosnak mondható döntetlent ért el az évi 10 millió dollárból gazdálkodó kazah Aktobe ellen az Európa Ligában. A meccs után a lilák egyik legjobbja, Bori Gábor adott interjút a delmagyar.hu-nak.
- A mérkőzés után kissé idegesnek tűntél te is, is néhány társad is. Megtudhatjuk ennek az okát?
- Először is szeretnénk megköszönni 4494 szurkolónak biztatásukat, bizalmukat. Azt hiszem mindenki láthatta, hogy a szívünket is kitettük a pályára, de mégis, egy csipetnyi csapat mégis tönkre tudta tenni a mérkőzést. Folyamatosan pocskondiáztak, anyáztak, „kur.agyengéztek" bennünket, a lefújást követően is fizetésünkkel foglalkoztak leginkább. Nagyon sajnálom, hogy ilyen hangulatot teremtettek a végére, inkább maradtak volna otthon.

- Térjünk át a mérkőzésre. Az első félidőben még minden jól alakult.
- Igen, betartottuk Szivics mester utasításait, fegyelmezettek, harcosak voltunk. Tudtuk róluk, hogy szeretik járatni a labdát, így folyamatos letámadással igyekeztük megzavarni őket. Tudtuk azt is, hogy az egyik belső védőjük szervezi a játékukat, és őt kell elsősorban megzavarni. Az egyenlítő gólig nem is volt semmi gond, sajnos addig több helyzetet is kihagytunk. Amennyiben sikerült az első gól után még egyszer betalálni, teljesen másként alakul a meccs.

Bori a csapat legjobbjának bizonyult csütörtök este.
Bori a csapat legjobbjának bizonyult csütörtök este.

- Milyen tapasztalatokat vonhatunk le az első mérkőzésből?
- Ez már nem a megyei I osztály. Óriási az iram, itt már nincs hibázási lehetőség. Ami lehetőség van, azt kíméletlenül be kell vágni, különben az ellenfél büntet. Úgy érzem nincs szégyenkeznivalónk, amit tudtuk megtettük, egy nagyon jó ellenfél volt ma a pályán.

- Mit vársz a visszavágón?
- Nagy kérdés, hogy ki ijed majd meg a kinti telt házas hangulattól, ami sokaknak kissé szokatlan lehet, hiszen egy teljesen más kultúrában, más körülmények között játszunk majd. Természetesen mindent megteszünk majd a továbbjutásért, de azt nem mondom, hogy győzünk, hiszen egy 2-2-es döntetlennel is tovább lehet jutni…

Olvasóink írták

 • 3. nbcee 2011. július 15. 16:04
  „<moderálva>”
 • 2. Thomasson 2011. július 15. 12:11
  „Így van ! Ne foglalkozzatok velük. A mi oldalunkon (városkp. felőli oldal), a meccs végén felállva tapsoltuk meg a csapatot, mert megérdemelték. Egyenrangú ellenfelei voltak egy tapasztaltabb, gazdagabb és talán jobb csapatnak, sőt az első félidőben föléjük is kerekedtek a srácok. Általában ilyenkor azok kritizálnak, akik soha az életben nem rúgtak még labdába és fogalmuk sics a fociról.
  Ne foglalkozzatok ezzel a pár hülyével, inkább örüljetek a maradék sokezer ember tapsának és gratulációjának.
  Hajtsatok ugyaníg a visszavágón is és akkor nem lehet probléma !
  Hajrá KTE ! Hajrá Lilák !”
 • 1. balogarpi 2011. július 15. 10:14
  „Bori Gabi ne is törődj a hülyékkel! (Kivédhetetlen. Ahogy mondani szokták, minden társasházban van egy hülye lakó.)
  Sokkal-sokkal többen vagyunk mellettetek és hiszünk a továbbjutásban. Ez az Aktobe verhető!!!!
  Hajrá KTE!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiosztották a koronákat, Királynőt avattak

Két szépségért: Katona Renátáért és Konkoly Ágnesért szoríthattak a Bács-Kiskun megyei nézők a 2011-es A Szépségkirálynő című versenyen. Tovább olvasom