Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Magyarázatot várnak a szurkolók Tököli-ügyben

Kecskemét - A kecskeméti szurkolók kemény magja azt várja a KTE vezetőségétől, hogy oldják meg a csapaton belüli konfliktusokat, és mondják el az igazságot Tököli ügyben.
Mint arról korábban beszámoltunk, a KTE vezetősége kedden hozzájárult, hogy a csapat legértékesebb játékosa, Tököli Attila szabadon eligazoljon a kecskeméti csapatból. Megkeresésünkre a KTE szervezett szurkolói csoportjának, az Alföldi Brigádnak a tagjai egy közleményt adtak ki az eset kapcsán, melyet most mindenféle változtatás nélkül adunk közzé: „ Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy egyik húzóemberünk, szinte el akar menekülni innen. Miért? Mi lehet a háttérben, hogy egyetlen válogatott játékosunk, aki a legtöbb gólt lőtte az NB1-ben, távozni akar? Góljaival és gólpasszaival segített minket, neki is köszönhető, hogy a KTE története legnagyobb sikerét könyvelhettük el. És bár látszott már a döntőn is, hogy valami nincs rendben, de a győzelem kissé elhomályosította ezt, pedig lehet még akkor megmenthető lehetett volna ez a kapcsolat. Jó lenne, ha kiállnának bizonyos emberek és elmondanák mi is az igazság, majd megoldanák a csapaton belüli konfliktusokat, mert nem lenne jó újabb sértődött, távozni vágyó kulcsjátékos" - szól a hazai kemény mag közleménye.

Kiakadtak a KTE szurkolói a klub vezetőségére a Tököli-ügy kapcsán.
Kiakadtak a KTE szurkolói a klub vezetőségére a Tököli-ügy kapcsán.

Vincze Miklós, a KTE egyik legismertebb szurkolója, aki egyben a KTE-ről szóló feljutáskor kiadott könyv szerzője is, így vélekedett az esetről: - Tököli handicappel indult Kecskeméten, hiszen érkezésekor ki ne emlékezett volna arra, hogy az NB I-es debütálásunk az ő fura góljával végződött a számunkra vereséggel. Egy emberként ki nem állhattuk miatta, noha ő csak profiként tette a dolgát. Amikor jött a hír, hogy ideigazol, én némi tanakodás után azokkal értettem egyet, akik amondók voltak, hogy örülni kell, hogy itt van. Klasszis játékos, profiként tenni fogja a dolgát, tette is. Később némi vihart kavart a kupadöntő híres-hírhedt jelenete is, amikor szegény Litsingi-t kis híján felöklelte mérgében, mert az nem adta a tuti zsugát. No, én akkor éreztem úgy, hogy lám, nem csak kőszívű profi ez az ember, hanem focista is, sőt, - talán túlzásba vitt empátia által vezérelve állítom, hogy - abban a gesztusban én még a kisfiút is ott éreztem, aki egyszerűen imád focizni és gólt akar rúgni. Gólok tekintetében egyébként derekasan termelt, de ha a KTE-s pályafutásához egyetlen gól sem fűződne, csak az a két, kihagyhatatlan álompassz a létező legfontosabb pillanatban klubunk egyik legfontosabb mérkőzésén, a Magyar Kupa döntőjében, már akkor is örökre ott a helye a kecskeméti futball aranykönyvében. Sok sikert kívánok neki a pályán és civilben is - mondta el Vincze Miklós a delmagyar.hu-nak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Motoros ütközött autóssal Kecskeméten - egy sérült

Egy fiatal férfi ült azon a segéd-motorkerékpáron, amely egy személygépkocsinak ütközött kedd este Kecskeméten. Tovább olvasom