Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Megerőszakolta a 9 éves kislányt a nevelőapa?

Kecskemét - Nevelése alatt álló, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal, folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés bűntette miatt állítottak bíróság elé Kecskeméten egy 37 éves férfit.
A dr. Sárközy Szabolcs bírói tanácsa előtt folytatott per vádiratában azt állítja az ügyészség, hogy a vádlott 2008 nyarán megerőszakolta az élettársa 9 éves kislányát - számol be az esetről a baon.hu.

A férjétől korábban elvált asszony nevelte a kislányt, majd 2007 tavaszán hozzá költözött egy új barátja a kecskeméti szoba, konyhás lakásba. A vádirat szerint ettől kezdve közösen nevelték a gyereket, és a nő valamint a férfi egy franciaágyon, a kislány pedig a saját ágyában aludt éjszakánként ugyanabban a szobában. Tavaly nyáron miután az éjszakai műszakból hazatért a férfi, meztelenül feküdt le aludni a franciaágyra. A vádiratban az áll, hogy nem sokkal később a szintén ruhátlan kislány átment hozzá, hogy onnan nézze a tévét, mire az álmából felébresztett nevelőapa ráfeküdt és közösült vele.

Az ügyészség úgy véli, hogy a bűncselekmény másnap, hasonló körülmények között megismétlődött. A kislány egy hónap múlva mondta ezt el édesapjának, aki másnap feljelentést tett a rendőrségen. A még aznap elvégzett nőgyógyászati vizsgálat során azonban – mint a vádirat tartalmazza – „külsérelmi nyomokat nem észleltek". Nem kizárt, hogy egyebek között ezért védekezik jelenleg szabadlábon a nevelőapa, azaz a vádlott, ami a hasonló tárgyi súlyú bűncselekményeknél gyakorlatilag korábban kizárt volt.

A Bács-Kiskun Megyei Bíróságon most kezdődött büntetőperben ennél fogva óriási szerep jut majd a szakértőknek. Ítélet még a bírósági nyári szünet előtt várható.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. Lutetia 2009. május 29. 21:25
  „Mindenesetre nagy önmérsékletre vall a DM-től, hogy kérdőjelet tett a cím végére.”
 • 22. Celtis 2009. május 29. 19:35
  „A cikk teljesen zavaros. Mi az, hogy "másnap, hasonló körülmények között megismétlődött"?
  Szintén ruhátlanul átment hozzá?”
 • 21. luckydevil68 2009. május 29. 19:11
  „Hát nem tudom. Ha nem csinált semmit akkor is lehetett volna annyi esze, hogy legalább egy gatyát felvesz.
  De egy alapos vizsgálatot megér a dolog mert nagyon sok beteg állat szaladgál szaladgál szabadlábon.”
 • 20. flexsnake 2009. május 29. 18:12
  „Addig nem ügy amíg nem bizonyosodik be. Addig meg elég súlyos vád. Ez a nesze semmi fogd meg jól stílusú bulvár.”
 • 19. Yucca 2009. május 29. 17:34
  „Valami tényleg gyanús az egészben, legalábbis ahogy a cikk leírja.
  Tavaly nyáron voltak nagy melegek, éjjel is, de azért ha hárman alszanak egy szobában, minimum egy bugyi, gatya elvárható, a felnőttektől és a gyerektől is. És az asszony hol volt? Lehet, ez már reggel történt, ő elment dolgozni, a gyereknek meg ugye nem volt suli.
  De ha ez lelki trauma volt a kislánynak /ha megtörtént/, mért csak egy hónap múlva szólt, és mért engedte meg máskor is? Sántít, sántít......”
 • 18. vovozs 2009. május 29. 17:14
  „nem biztos hogy látszó dolgot keresnek,,, pszichologus sokmindent elmond majd majd a lány viselkedéséről egy beszélgetés után....

  de részemről is ez e nudizmus.... főleg egy gyerek jelenlétébe”
 • 17. corebonts 2009. május 29. 15:48
  „7. efje:
  Hát színt vittél az akasztós hozzászólások kupacába :D

  Egyébként tényleg elég gyanús az eset...
  Bár nem vagyok nőgyógyász úgyhogy azt sem tudom látszik e minden 1 hónap után...
  Ha igaz, akkor viszont...”
 • 16. dblaci 2009. május 29. 14:57
  „Nehéz ügy, mert ha valakit haragból bevádolnak ilyennel, akkor hogy védi magát? Mert ha jól látom, bizonyíték nincs. Veszélyes dolog bizonyíték nélkül ilyen súlyos vádakat tenni.”
 • 15. Lutetia 2009. május 29. 14:35
  „Jól értettem? A 9 éves kislány meztelenül átmegy a meztelen nevelőapukához tévét nézni? Ez mennyire tekinthető normális dolognak? Vagy ez valami nudista család, ahol az ilyesmi teljesen bevett szokás, és "átkozott, ki rosszra gondol"? Hol volt mindeközben az anyuka? Rajta volt ruha?”
 • 14. antikos 2009. május 29. 14:26
  „itt valami megint nem stimmel. Az újság hír alapján, elképzelhető, hogy nem ez a lényeg. Lehet bosszú is amit az édesapa tervelt ki a gyerekkel!!! Sok múlik a szakértőkön és a hatóságokon. Ha nem igaz egy ilyen vád akkor nagyo keményen kellene büntetni azt aki ilyet állít. Sajnos gyakori ez is, az is...”
 • 13. Moagim 2009. május 29. 13:16
  „Szerintem a férfi ártatlan.”
 • 12. 620829 2009. május 29. 12:29
  „KARÓBAHÚZÁS UTÁN ÉS VAGY MELLETT VÉGTAG LEVÁGÁS...DE MÉG EZEKELŐTT A NEMISZERVEIT A SZÁJÁBA DUGNI.................MÉG EZ SEM ÉR FEL AZZAL , AMIT ELKÖVETETT!.JA ÉS PERSZE A TESTE ROHADJON A SZEMÉTDOMBON, HOGY LEGALÁBB A TERMÉSZET ÉRTELMES RÉSZTVEVŐI A MADARAK VALAMIT VSSZAKAPHASSANAK EZEN ÁLLATI SZINT ALATTI LÉNY MEGFOGANTATÁSÁSBÓL!”
 • 11. lopicigazsi 2009. május 29. 11:03
  „Minden pedofil utálni való!
  El a kezekkel a gyerekektől!
  www.afal.hu
  ______________”
 • 10. nemecsekerno_007 2009. május 29. 10:38
  „8. emzsr 2009.05.29. 08:19

  Hát szerintem is ez jön le a cikkböl. Ha néhány kommentelôn múlna akkor a nevelôapa már egy fán lógna.

  Ártatlanság vélelme. Hallott már erröl valaki?

  Nagyon sajnálom a kislányt, ô tehet a legkevébbé arról, hogy ilyen helyzetbe került. Tényleg alaposan ki kell vizsgálni mert vannak különféle állapotok (álmatlaság, szexfüggôség etc...) amik más megvilágításba helyezik a történteket és el lehet dönteni, hogy mennyire ítélhetô el az ember. Ha egyáltalán történt valami.

  Az ilyen és hasonló problémákat sem lehet pusztán jogszabályokkal megoldani, ezért nem megoldás pl. a halálbüntetés visszaállítása. De ez bonyolult és most dolgoznom kell :)”
 • 9. zetor 2009. május 29. 08:42
  „Ez a bulvár újságírás ne továbbja! Egy 9 éves kislányról szól, akin ,,külsérelmi nyomokat nem észleltek", de az nincs leírva, hogy a szerencsétlen (,vagy nem) szűz maradt, vagy nem!!!!!!!!!
  Óriási szerep jut a szakértőknek???? Miért nem lehet itt gyorsan megállapítani? 9 évesen nem szakad át a szüzhártya. Undorító az egész, akármi is lesz a vége.”
 • 8. emzsr 2009. május 29. 08:19
  „Bocsika, de lehet, hogy félreértettem. Nekem a cikk azt üzeni, hogy a kislányon nem látszik nyoma, hogy szexuális aktus történt volna. Vagy rosszul értem?
  Gondolom, ezért védekezhet a vádlott szabadlábon - mivel lehet, hogy nem is történt semmi.
  Persze lehet, hogy valami mégis történt, ezért kellenek a szakértők.

  Vagy rosszul olvasom???”
 • 7. efje 2009. május 29. 07:18
  „Éjszakai műszak után reggel? Mit néztek a tv-ben? Egyszer apám mászott rám mert anyámnak nézett de szóltam hogy én vagyok te! Anyámmal szobát cserréltünk előtte és nem tudta.
  Hát ne vágjuk le neki! De viselje a következményeit. Rabszolgasorsra vele!”
 • 6. pillecukor 2009. május 29. 06:29
  „gusztustalan és beteges.”
 • 5. maradando 2009. május 28. 23:32
  „Halálbűntetés nincs,három csapás még nincs :de valamelyiket már kiérdemelte !”
 • 4. web 2009. május 28. 23:27
  „"még aznap elvégzett nőgyógyászati vizsgálat során azonban - mint a vádirat tartalmazza - ,,külsérelmi nyomokat nem észleltek".szerintem a nőgyógyászon sem találnának külsérelmi nyomokat.KÜLÖNBEN IS AZ ILYET KI KELL HERÉLNI MINT A DISZNÓT!!!”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben négy társával egy szocialista politikus

Kecskemét - Egy kecskeméti szocialista politikust és négy társát helyezte előzetes letartóztatásba a napokban csalás és más bűncselekmények gyanújával a Kecskeméti Városi Bíróság. Tovább olvasom