Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Mosollyal és plüssel a beteg gyerekekért

Kecskemét – 20 zsáknyi játék gyűlt össze a kecskeméti gyermekklinika kis betegeinek a mai Dobj egy plüssmacit a gyermekekért! jótékonysági akciónkon.
A delmagyar.hu és a Kecskeméti KSE Sportegyesületeket Működtető Kft. által közösen szervezett karácsonyi megmozdulásra nem érkeztek üres kézzel a szurkolók a Messzi István Sportcsarnokba. A kosármeccs kezdete előtt kicsik és nagyok együtt szorongatták plüssállatkáikat, amelyeket azoknak a beteg gyerekeknek hoztak, akiknek a karácsonyt is kórházban kell tölteniük.

A T.O.M. Controll KKSE-Nyíregyháza bajnoki férfi kosárlabda mérkőzés kezdősípszója adta a jelet, és repültek a plüssök a pályára. Hosszú másodpercekig potyogtak a játékfigurák a sportcsarnok különböző pontjairól. A plüssesőt a meccsre kilátogató gyerekek és felnőttek egyaránt élvezték: volt, aki a pálya mellől, szatyorból öntötte, más a székre állva dobta, többeknek a szülők segítettek.

Plüssállatok a kosárpályán - a delmagyar.hu és a KSE közös jótékonysági akciója - KÉPGALÉRIA

A pálya percekig hatalmas színes játszóházra hasonlított, és mosolyt csalt a szurkolók arcára. A Kecskeméti Sportiskola tagjai, a játékosok és a mérkőzésvezetők alig győzték összeszedni az adományokat, megszámlálhatatlan mackó, zebra, oroszlán, és egyéb játékfigura landolt a pályán. A zsákok gyorsan megteltek.

A nem mindennapi megmozdulás mosolyt csalt az adakozók arcára, és remélhetőleg a beteg gyerekeknek is nagy örömöt szerez majd a sok-sok játék, hiszen a gyógyuláshoz elengedhetetlen a jókedv.

Köszönjük az esemény médiapartnereinek - Gong Rádió, Kecskeméti TV, Kecskeméti Lapok - az együttműködésüket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marshall-show Kecskeméten - kikapott a KKSE

Két ponttal kikapott a Nyíregyházától idei utolsó hazai bajnoki mérkőzésén a Kecskemét KSE férfi kosárlabdacsapata. Tovább olvasom