Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Nem mindennapi rablási kísérlet: letagadta, hogy kölcsönkérte a telefont, és letolt gatyával riogatta a sértettet

A 24 éves férfi azt mondta a telefon 19 éves tulajdonosának, hogy sürgősen telefonálnia kell. A készüléket visszaadni nem akarta - végül, annyi viszontagság után még meg is verte a sértettet.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai február 1-én 17.30-kor rablási kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették K. Rolandot. A 24 éves helyi férfi a gyanú szerint elfogása előtt fél órával Baján, a Jókai Mór utca és a Csermák Mihály tér sarkán elkérte egy 19 éves helyi férfi telefonját, arra hivatkozva, hogy sürgősen telefonálnia kell.
 

Ezt követően eltávolodott , majd 5 perc után - visszaérve a sértetthez - letagadta, hogy a mobiltelefon nála van. Ezután elsétált, de a sértett utánament. K. Roland reakciója erre az volt, hogy a kabátját ledobta a földre, valamint a nadrágját és az alsónadrágját letolta és a nemi szervét mutogatta.

Ekkor a sértett a ledobott kabát zsebében megtalálta a korábban átadott mobiltelefont. Ezt látva a gyanúsított többször megütötte az arcát, mire a sértett a földre esett. A gyanúsított tovább bántalmazta, de dulakodás közben végül a férfi visszaszerezte mobiltelefonját.

A rendőrök 30 perc alatt elfogták a gyanúsítottat - adta hírül a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújult a kecskeméti Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely

Megújult a kecskeméti Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely
A gyűjteményben megtalálhatók népi játékok, ősi eredetű csigacsont játékok, minőségi kivitelezésű… Tovább olvasom