Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Porszívócsővel verték, életveszélyesen sérült

A keceli gyanúsítottak porszívó- és hidraulikacsővel bántalmazták a sértettet. Beteg bűnügy a szomszéd megyéből.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 30 és egy 19 éves férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a keceli férfiak 2017. június 5-én 23 óra körül elhatározták, hogy egy vélelmezett sérelmük miatt felelősségre vonják ismerősüket. Magukhoz véve egy-egy porszívó- és hidraulikacsövet, megjelentek a sértett keceli tanyájánál, ahol szóváltást követően ellökték a férfit, majd fején és oldalán több alkalommal megütötték a náluk lévő eszközökkel.

A sértett a bántalmazás következtében – az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján – életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A gyanúsítottak kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését elismerték. A velük szemben folytatott nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek - írta a police.hu

(leadképünk illusztráció - a szerk.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem nyugodhat apja mellett Stadler József

Nem nyugodhat apja mellett Stadler József
Stadler József két hete kapott agyvérzést, a héten hunyt el a kórházban. Akasztón temetik el, pedig ő korábban apja sírhelyét választotta. Tovább olvasom