Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Rajzfilmek az Otthon moziban - KAFF 2013

Öt napon keresztül folyamatos, ingyenes vetítésekkel vár mindenkit a digitálisan felújított, 3D-s Otthon mozi. Rajzfilmek Kecskeméten, a világ minden tájáról, reggeltől estig, az utóbbi két év legjobb animációs termése, megspékelve a „nagy öregek" munkáival. Ez a KAFF 2013!
Ha nagy a hőség, az a baj! Ha esik az eső, az a baj! Ha lehűl az idő, az a baj! Ha szélvihar jön az a baj! De mindez csak akkor jelenthet problémát, ha az ember rosszul választja meg a helyet, ahol az elkövetkezendő napokat el kívánja tölteni.

A legjobb döntés pedig a kecskeméti Otthon mozi lehet! Mert fedett. Mert van benne klíma, mely állandó kellemes hőmérsékletet biztosít. Mert a digitális megújulás és a 3 dimenziós vetítések tökéletes minőséget és élményt garantálnak. Mert június 19 és 23 között a KAFF 2013-on olyan színes programot kínálnak kicsiknek és nagyoknak, amilyen nincs a városban, de az országban sem!

Rajzfilmek az Otthon moziban - KAFF 2013
Rajzfilmek az Otthon moziban - KAFF 2013

Gyermek- és táborbarát

A vetítések minden nap 9 órakor elkezdődnek, így iskolai és egyéb városi táborok, nyári napközik szervezőinek és felügyelőinek nagy könnyebbséget és segítséget jelenthet. Ha éget, ha esik, ha fúj, a szakértő válogatásnak köszönhetően a rájuk bízott gyermekek élményekkel telve térnek haza a nap végén.


Családbarát

Az Otthon mozi a délutáni sávban olyan alkotásokat tűz műsorára, melyek gyermekek és szülők számára is kikapcsolódást nyújtanak. Így aztán, a munka végeztével az egész család együtt hűsölhet, mókázhat, kacaghat délutánonként. Este pedig a fiatalok és a felnőttek kapcsolódhatnak ki.

Felhasználóbarát

Attól, hogy alapvetően ez egy nemzetközi fesztivál fesztiválfilmekkel, szakértő zsűrivel, művészi alkotásokkal, a szervezők odafigyeltek arra, hogy ne csak a „szakma" résztevőit szolgálják ki. Ezért van az, hogy az új alkotások mellett olyan válogatások is feltűnnek, mint Macskássy Gyula Peti sorozata vagy Foky Ottó filmjei, és újra moziba kerül a Macskafogó, vagy a Nyócker 3D.

Pénztárcabarát

Minden előadás ingyenesen látogatható, a belépő árát fagyira, hűs sörre, hideg üdítőre lehet költeni a vetítések között.

A program

Június 19-én (szerda)
9 óra     Zarafa  (Cézár-díjra (az Európai Filmakadémia díja) nominálták 2013-ban) 
11 óra   Kutya a mennyben 
16 óra A fogadó – Maupassant novella alapján
17 óra Crulic, a túlvilágra vezető út (román animáció a Locarnoi Film Fesztiál programjában is szerepelt)
21 óra Varjak napja
 
Június 20-án (csütörtök)
 
9 óra Hópihe, a fehér gorilla (megtörtént eseményen alapuló félig élőszereplős, félig animációs) 
11 óra Gruffalo gyermeke/Babuska, a sündisznó
14 óra Macskássy Gyula: Peti sorozat
 
Június 21-én (péntek)
 
9 óra A holdember 
11 óra Foky Ottó filmjei
15 óra A Stuttgarti Gyerekfilm Fesztivál válogatása
17 óra Ernest és Celestine 
23 óra Nyócker 3D
 
Június 22-én (szombat)
 
16 óra Papó zenedéje (gyerekprogram)  – Weöres Sándor versei megzenésítve
19 óra Macskafogó

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teljes volt az útzár az M5-ös autópályán

Autókat szállító kamion és kis-tehergépkocsi ütközött az M5-ös autópályán Kecskemétnél, a rakomány szétszóródott - képgaléria. Tovább olvasom