Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Reformtaktikával készülnek a szezonra a kecskeméti kosarasok

Szezonindítónak is beillő sajtótájékoztatót tartott péntek délután a Kecskemét férfi kosárlabdacsapatának vezetősége. Sztojan Ivkovics elárulta, hogy az új szezonra egy teljesen új taktikával készülnek.
Bár a bajnoki küzdelmek csak októberben kezdődnek majd, a Kecskemét SE férfi kosárlabdacsapatának vezetősége máris megtartotta a szezon első sajtótájékoztatóját a Messzi istván sportcsarnokban.

Elsőként a klub tulajdonosának, a kecskeméti önkormányzatnak első embere, dr. Zombor Gábor polgármester értékelte az elmúlt két év produkcióját: - Ismerve az elmúlt két év gazdasági viszonyait, elmondhatjuk, jó döntés volt, hogy két év az önkormányzat és pár támogató odaállt a kosárlabda mellé, ellenkező esetben ugyanis nem valószínű, hogy ma is működne a csapat. Így viszont sikerült megőrizni, azóta is stabilan működik a csapat, újabb és újabb értékeket tud teremteni. Nagyon jó szellemiségű, szerethető játékosokkal a keretben, és hiába nem itt születtek, ma már Sztojan Ivkoviccsal együtt tiszteletbeli kecskemétiként tekint rájuk mindenki. Az eredményekkel szintén elégedettek lehetünk, ott voltunk a rájátszásban, emellett jó meccseket is láthatnak a kecskeméti szurkolók. Az utánpótlást is sikerült magas szinten tovább működtetni, ami szintén rendkívüli sikernek számít. Amennyiben sikerül megfelelő szponzort találni, biztos vagyok benne, hogy jövőre még jobb eredményeket érhetnek el a kosarasaink.


A csapat szakmai igazgatója, Sztojan Ivkovics a 2011/12-es szezon jegyárairól elmondta, hogy 1200 forintba kerülnek majd a jegyek a meccsekre, de a Kecskemét Kártya tulajdonosoknak csak 1000 forintot kell fizetniük a pénztárnál. Az alapszakasz bérletek ára 9000 forintba kerülnek majd, a teljes szezonra érvényesek pedig 11 ezer forintba. Lesz idén is támogató bérlet vásárlására lehetőség, ezek 40 ezer forintba kerülnek. Ezek minden találkozóra érvényesek lesznek, és a VIP szektor szolgáltatásai is együtt járnak vele. Az utánpótlás játékosokkal a jövőben az első csapat tagjai, és más hírességek is foglalkoznak majd, ezzel is szeretnék tovább népszerűsíteni a sportágat.

- Egyelőre egy légiósunk írta alá szerződését, Thomas Kelley, jelenleg további két szerb próbajátékos van nálunk - nyilatkozta Ivkovics. Az ő leigazolásukról később döntünk majd. A 2-es és 3-as pozícióba keresünk légióst. 4-es posztra várhatóan nem lesz igazi emberünk, ezért az új szezonra egy új, eddig szokatlan struktúrával készülünk. Bízunk benne, hogy ez beválik majd, és a tavalyi 5. helynél már nem lesz rosszabb.
A szakmai igazgató a delmagyar.hu kérdésére elmondta, hogy a szerb két próbajátékos Secanski Dejan és Radonis Gorjan. Előbbi 2-es és 3-as, utóbbi a 3-es poszton használható. az ő leigazolásukról a felkészülési mérkőzések során döntenek majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betörés Soltvadkerten

400 ezer forintnyi értéket vitt el a tolvaj egy soltvadkerti tanyából.
Tovább olvasom