Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Rózsa Pál: tartozunk, de türelmet kérünk!

A KTE labdarúgócsapatának tulajdonosa, Rózsa Pál a Nemzeti Sport kérdésére elismerte, vannak némi csúszások a fizetésekben.
„Jóval több türelmet és megértést várnék játékosaimtól!" – nyilatkozta Rózsa Pál a KTE tulajdonosa a klub tartozásait firtató kérdésre a Nemzeti Sportnak.

„Nincs titkolnivalónk, valóban tartozunk némi pénzzel a játékosainknak, de ezt nem tartom különösebb szenzációnak. Sajnos a legtöbb magyar klubnál előfordul az ilyesmi, ez alól mi sem vagyunk kivételek. Azt nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy mi még senkinek sem maradtunk adósai. Korábban is előfordultak apróbb gondok, de előbb-utóbb mindenki megkapta a jussát. Most sem lesz másként. Ugyanakkor nem értem, mire ez a felháborodás, hiszen a KTE-nél igencsak magasak a jövedelmek, nálunk a játékosok hazai szinten jó fizetést kapnak. Amikor tavaly a csapat a kiesés ellen küzdött, nem vertük az asztalt, nem fenyegetőztünk, és nem szórtunk kígyót-békát labdarúgóinkra. Ezért most a vezetőség nevében magam is elvárnám a toleranciát és a higgadtságot. Még egyszer hangsúlyozom, nincs semmiféle szenzáció a KTE-nél, megvan a megfelelő háttér ahhoz, hogy kiugró eredményt érjünk el. Ehhez persze összefogásra, s nem győzöm ismételni, több türelemre van szükség" – tette hozzá a sportvezető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A katonai repülőtér névadójára emlékeztek

Pénteken vitéz Szentgyörgyi Dezső – a kecskeméti repülőbázis névadója – halálának… Tovább olvasom