Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Vastag Tamás már forgatja az első klipjét

Vastag Tamás néhány hónap alatt veszprémi középiskolásból sokak kedvencévé vált. A fiatal énekest már az X-Faktor ideje alatt is rajongók hada vette körül. Tominak a műsor óta rengeteg fellépése van, és már készül az első klipje is. Hamarosan pedig Kecskeméten ad koncertet a tehetségkutató legfiatalabb énekese.
Bár néhány hete véget ért az X-Faktor, az énekesek körül továbbra is zajlik az élet, gőzerővel dolgoznak. - A műsor óta nagyon sokat koncerteztünk, önállóan és Csabival együtt is felléptünk. Már készül az első videoklipem is. Erről egyelőre még nem árulhatok el többet, csak annyit: igazi profikkal dolgozhatom együtt. Korábban álmodni sem mertem volna erről - mondta a delmagyar.hu-nak Vastag Tamás.

A fiatal énekestől megtudtuk, a mentorával, Keresztes Ildikóval továbbra is tartja a kapcsolatot, sőt közös koncertet is terveznek. Az énekesnő nagyon sokat segít neki, nem engedte el legfiatalabb pártfogoltja kezét. A kis kölyökvizsla - ahogyan Ildikó nevezte - még keresi a saját útját, de úgy gondolja, ez most éppen így jó. - Különböző stílusokat ötvözök, és így talán még őszintébben tudom megfogalmazni a bennem rejlő érzéseket. Nem akarok egyféle stílusnál leragadni, próbálok többféle műfajt is kipróbálni, remélem, ez elnyeri majd a közönség tetszését.

Vastag Tamás: Nem akarok egyféle stílusnál leragadni.
Vastag Tamás: Nem akarok egyféle stílusnál leragadni.

Nem lesz közös lemez Csabával

Egy álma Kecskeméthez köti Tomit

Tomival hamarosan a kecskeméti közönség is találkozhat, hiszen február 9-én Janicsák Vecával, Király L. Norbival, és bátyjával, Csabával ad koncertet a Kulturális Központ színpadán. Megtudtuk tőle, egyik nagy álma is városunkhoz köti. - Tavaly jártam Kecskeméten, és a Katona József Színházban láttam A padlást. Nagyon tetszett az előadás, és maga a teátrum épülete is. Nagy álmom, hogy egyszer ennek a színháznak a színpadán játszhassak.  

Bár a műsor alatt láthattuk, hogy Tomit és bátyját, Csabit nagyon szoros szálak kötik össze, mégsem gondolkodnak közös lemezen. - Mindenképpen külön utakon szeretnénk járni, de az nem kizárt, hogy ezek a párhuzamosan futó vonalak a jövőben még találkoznak. Közös koncertjeink már most is vannak, és tervezzük, hogy lesznek is, mert jó csapat vagyunk együtt - tette hozzá az énekes.

Tomi idén érettségizik, így a műsor ideje alatt sem felejthette el a tankönyveket. Bár énekesi pályára készül, a továbbtanulás kérdése is foglalkoztatja. Az igazi művészlélek mögött pedig egy komoly reáltudás lakozik, Tomi ugyanis matematikából és fizikából is versenyeredményekkel büszkélkedhet. - Mindenképpen szeretnék továbbtanulni, de az éneklés az a pálya, amit addig szeretnék folytatni, amíg csak tudok. A tanulás nagyon fontos, hiszen ebben a világban jó, ha több lábon állunk. Közgazdasági területen szeretnék továbbtanulni - tudtuk meg az X-Faktor tehetségétől.

A szerelem az érettségi után jöhet

A tizenkilenc éves fiúnak a fellépések, interjúk, fotózások mellett nagyon kevés szabadideje marad. Elárulta azonban, nagyon élvezi, hogy zajlik körülötte az élet. Amikor éppen nem dolgozik, vagy az érettségire készül, akkor dalokat ír és újakat tanul, hogy bővíthesse a repertoárját. Néhány napja vett magának egy játékkonzolt, amit még éppen csak kipróbált. - Kívánom, hogy ne jusson rá időm, hiszen nagyon szeretem, hogy ilyen sok dolgom akad - mondta nevetve Tomi.

Szabad Tomi szíve: nincs barátnője.
Szabad Tomi szíve: nincs barátnője.

A fiatal énekes számára fontosak az X-Faktoros barátságok, melyek egyáltalán nem csak a képernyők előtt ülő nézőknek szóltak. A versenyzők továbbra is tartják egymással a kapcsolatot. - Norbival naponta beszélünk, nagyon jó barátok lettünk, és Vecával is gyakran találkozunk. Igyekszünk minél több közös programot szervezni az X-Faktorosokkal. Jó napról-napra találkozni azokkal, akikkel három-négy hónapot együtt töltöttünk a műsor ideje alatt.

Tomit már a verseny alatt is rajongó lányok hada vette körül. Továbbra is rengeteg levelet kap, ami bevallása szerint nagyon jól esik neki. Megtudtuk tőle: jelenleg nincs barátnője. Hozzátette, most nem is fér bele egy párkapcsolat az életébe. Érettségi után azonban újra szabad a szíve.

Olvasóink írták

  • 2. cicoma 2011. január 16. 14:56
    „Működik a családi vállalkozás.”
  • 1. pocokkaa 2011. január 16. 10:41
    „Érdemes lenni javítani a szalagcímet: Vastag Tamás nem X Faktor győztes: Vastag Csaba nyerte meg...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagymama sütije: az almatorta

Ha a család szereti az almás édességeket, de szívesen kipróbálnánk valami újat a megszokott pite… Tovább olvasom