Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

VV Anikó Ördög Nóra helyére pályázik

Mint a gyámoltalan nyúl a fölötte köröző sas árnyékában, olyan védtelennek érzi magát Anikó, mióta kiköltözött a villából. A valósághős attól retteg, hogy meg kell ismernie a hírnév árnyoldalát.
Anikó elviselte a csaknem féléves bezártságot, gyorsan túltette magát a vasárnapi párbaj kudarcán, de a rázúdult szabadság megrémiszti. Az a dilemma emészti, hogy meg tud-e birkózni az őt érő kritikával.

– Nemrég jöttem ki a villából, de máris hirtelen túl sok minden történik velem, szinte még fel sem fogtam, mi zajlik körülöttem – nyilatkozta Anikó a Borsnak. – A benti ingerszegény körülmények után most túl sok impulzus ér. Bent annyira untuk magunkat, hogy már nem tudtunk miről beszélgetni, mert mindent tudtunk egymásról. Ezek után most attól félek, hogyan fogadnak itt kint, milyen reakciókat váltok ki az emberekből. Mindig nagyon érzékeny voltam, ezért parázok azoktól a véleményektől, újságcikkektől, amelyek engem kritizálnak – mondta a Vaskúton élő lány, aki első kinti éjszakáját barátnőjénél, Ginánál töltötte Pesten. – Egy szemhunyásnyit sem aludtam, reggel hatig beszélgettünk Ginával. Megpróbált felkészíteni, hogy mi vár rám idekint.

A jelek szerint nem sikerült eloszlatni Anikó félelmeit.

– A NekedValó szereplőitől is tartok, akik csak azért jönnek a műsorba, hogy nekem beszóljanak. Ha száz emberből kilencvenkilenc dicsér, egy pedig elégedetlen velem, akkor az az egy bánt, és nem hagy nyugodni, miért gondolja azt rólam – árulta el a riadt tekintetű valósághős.

– Bár bent a holt időkben volt bőven lehetőségem gondolkodni azon, hogy miként folytatom az életem, ha kijöttem, konkrét tervem egyelőre nincs. Megvárom, hogy lecsengjen ez az óriási felhajtás körülöttem, és tisztázódjon, milyen lehetőségeim vannak. Dédelgetett álmom, hogy az RTL Klubnál helyezkedhessek el, szívesen vezetnék például tehetségkutató műsort. Korábban Ördög Nóra helyére pályáztam, de azóta alább adtam. A villában sok dologban kipróbálhattam magam, és a szinkronizálás nagyon megtetszett, el tudnám magam képzelni abban a szakmában is. Ráadásul ez egy olyan hivatás, amelyből nem lehet kiöregedni – tervezgetett a rossz kislány.

Olvasóink írták

  • 1. Kudara 2011. május 04. 08:57
    „Ugyan már, dehogy pályázik a helyére.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pezsgővel és el clásico-val ünnepelt a KTE

Egy kehidakustányi szállodában töltötték az éjszakát a KTE-Ereco kedden kupadöntőbe jutott… Tovább olvasom