Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 12°C Még több cikk.

VV Anikó szerelmet vallott Lacinak!

Jerzy és Béci bolondok napja alkalmából kitalálták, hogy Anikó szerelmével kecsegtesse Lacit.
A villalakók hétfő óta kettéosztva élik az életüket, valakik a kertbe szorultak, a többiek pedig régi életüket folytathatták, illetve van a lakáj szerepét is be kell töltenie valakinek, aki jelen esetben Laci volt. A villa morgó mackójának feladata többek között a sütés-főzés, ám mikor tojásból akart fogyasztható ételt gyártani, a hozzávalóknak lába kélt. Kiderült, hogy a kleptomániás Béci nyúlta le a tojásokat. Ezek után Laci hadat üzent a nomádoknak.

Gigi ellopta Éva cigijét

A tojáslopás után nem sokáig tűrtek a villalakók, minden javukat visszalopták. Ám Gigi ezúttal revansot vett Éván, és kimutatta a foga fehérjét: elcsente a törtető lány cigarettáját. A dohányáru felett Alekosz rendelkezhetett, így maximálisan kihasználhatta a kezében rejlő kincset. Végül fény derült az enyveskezűre, amire Éva totál kiakadt.

Újabb küzdelem a villalétért

Egy újabb játék keretében lehetőséget kaptak a nomádok, hogy megfordítsák az életkörülményeket a villán belül. A feladatok ismét a görög okostojásnak kedveztek, először mézzel kente be az amazonok testét, majd tollas fürdőbe hemperegve kellett a legtöbb pontot begyűjteni. Ezek után folytatódott a "pazaroljunk kaját" küzdelmek, míg végül helycserés támadás lett a játék vége. Így Jerzy, Béci és Éva visszaköltözött a villába, Anikó, Alekosz és Gigi pedig a sátorban fognak éjszakázni. A harcok alatt a görög dumagép Aninak osztogatott a sérülésére puszikat, közben Gigi leteremtette Jerzyt a csalása végett.

Anikó szerelmet vallott Lacinak

A nézők szavazata alapján Lacit kellett a villalakóknak megtréfálni április elseje alkalmából. Jerzy és Béci addig törték a buksijukat, míg egy kegyetlen játékot találtak ki részére: Anikó levélben valljon szerelmet a Ruszki katonának, majd személyesen is szembesítse valótlan érzelmeivel a leleplezésig. A tréfától nagyon féltek az értelmi szerzők, és jogosan, ugyanis a poén kissé balul sült el, talán egy pillanatra Laci elhitte a szerelmes szavakat.

Olvasóink írták

  • 2. buhamama 2011. április 03. 18:51
    „Rém hír áprilisi tréfa volt.”
  • 1. csillogás 2011. április 03. 07:24
    „Gigi kimutatta a foga fehérjét, mert "csent" , de amikor Évike hozott ki ezt-azt, ő nem mutatta ki ?:D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglepő vereséggel zárta az alapszakaszt a KKSE

Kétszeri hosszabbítást követően kétpontos vereséget szenvedett a T.O.M.Controll-Kecskeméti KSE férfi… Tovább olvasom