Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

VV Anikót éjszaka kirabolták: rettegve alszik el

Félelmetes szombat éjszakája volt VV Anikónak: az egykori villalakót kirabolták, mégpedig akkor, amikor ő is otthon aludt.
Anikó hullafáradtan egy hakniból ért haza otthonába, ahova vele tartott egy barátnője is. A lányok egy kis csevegés után bezuhantak az ágyba. Hajnali fél öt körül hívatlan látogató verte fel őket legmélyebb álmukból, írja a blikk.hu.

A lány először azt sem tudta, mi történt, majd nagyon megrémült, amikor tudatosult benne: bizony egy idegen van a lakásában, aki akár az életére is törhet. – Arra ébredtem, hogy valaki mászkál a lakásban. Pár másodperc múlva leesett, hogy egy betörővel van dolgom. Rettentően megijedtem, de fogalmam sem volt, hogy ilyen helyzetben mit kell tenni. Tegyek úgy, mintha aludnék, vagy álljak a sarkamra, és ijeszszem el? – emlékezett vissza az éjszakára Anikó.

– Mivel ő is észrevette, hogy felkeltem, csak a táskámat vette magához, és azzal együtt kezdett el rohanni kifelé – tette hozzá Anikó, aki utánament, ám sajnos, nem sikerült utolérnie a tolvajt, de mivel a táskájában az esti gázsija és a személyes iratai mellett a slusszkulcsa is benne volt, úgy döntött, nem mozdul a kocsija mellől egészen addig, amíg a rendőrök ki nem érkeznek a helyszínre.

Mióta betörtek hozzá, rettegve hajtja álomra a fejét. Fotó: Blikk
Mióta betörtek hozzá, rettegve hajtja álomra a fejét. Fotó: Blikk

- Attól féltem, hogy elviszi az autómat is, ezért egy szál köntösben ott szobroztunk a barátnőmmel a kocsi mellett. A bejárat és a kocsi között pedig megnéztem minden bokrot, abban bízva, hogy a tolvaj eldobta a táskámat, de nem találtam. Majd egy szomszéd szólt, hogy a tolvaj csak a pénzem vette ki a táskából, majd az egészet bedobta a kertjébe – folytatta Anikó, aki ekkor már értesítette a rendőröket.

– Órákon keresztül vártuk, hogy odaérjenek a rendőrök. De nem jöttek! Pedig azt mondta a diszpécser, hogy szerencsére nincs sok esetük. Legalább négyszer hívtam őket, majd az utolsó beszélgetés alkalmával megköszöntem a közbenjárást, és mondtam, hogy már ne is jöjjenek. Azóta sem keresett senki.

Nem Anikó az egyetlen ismert ember, akit az éj leple alatt raboltak ki. Kapócs Zsóka és édesanyja, valamint Sas József is így járt. Ők is aludtak, amikor kirabolták őket.

Olvasóink írták

  • 3. papsajt 2011. július 13. 06:11
    „be kellet kerülni megint valahogy a sajtóba?”
  • 2. Queenmargareth 2011. július 12. 20:29
    „ijeszszem el? - ezmegmi?:)”
  • 1. dmonlájn 2011. július 12. 15:31
    „csak tudnám, hogy egy "valóságsó" szereplője mit tud haknizni?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összepakolt a Bor- és Pálinkaünnep

Ugyan összepakolták a IV. Bor- és Pálinkaünnep bódéit, nem marad sokáig csupaszon a városközpont: augusztusban újabb kirakodó- és kézműves vásárral jön a Hírös Hét Fesztivál. Tovább olvasom