Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

X-Faktor láz Kecskeméten: ma este dupla koncert

Ma este dupla koncertet adnak Kecskeméten az X-Faktor énekesei. Vastag Csabára, Janicsák Vecára, Király L. Norbira és Vastag Tamásra annyian kíváncsiak a városban, hogy néhány nap alatt elfogyott az összes jegy.
Kecskemét X-Faktor lázban ég! A tehetségkutató énekesei közül négyen ma a hírös városba érkeznek, és a Kulturális Központban adnak két teltházas koncertet este hatkor, majd fél kilenckor.

Óriási az érdeklődés Kecskeméten a fiatal tehetségek iránt. Az első koncert jegyeit néhány nap alatt elkapkodták a rajongók, így a szervezők egy újabb időpontot hirdettek meg. Azonban nagyon kellett igyekezniük azoknak, akiknek nem volt még belépőjük, ugyanis a második fellépés hírére ismét villámgyorsan megtelt a Kulturális Központ színházterme. Három szerencsés rajongónak nem kellett sorban állnia a jegyekért, ők a párjukkal a delmagyar.hu nyereményjátékában nemcsak a koncertre kapnak belépőt, de még egy közös fotón is pózolhatnak kedvencükkel.

X-Faktor láz Kecskeméten. Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám.
X-Faktor láz Kecskeméten. Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám.

A legkisebb királyfi

Vastag Tamás, Keresztes Ildikó legkisebb királyfia néhány hónap alatt veszprémi középiskolásból sokak kedvencévé vált. A tizenkilenc éves fiú miközben az érettségire készül, egyik fellépésről a másikra rohan, és készíti az első videoklipjét is. Még keresi saját zenei útját, de úgy gondolja, ez most éppen így jó. - Különböző stílusokat ötvözök, és így talán még őszintébben tudom megfogalmazni a bennem rejlő érzéseket. Nem akarok egyféle stílusnál leragadni, próbálok többféle műfajt is kipróbálni. Remélem, ez elnyeri majd a közönség tetszését - mondta a delmagyar.hu-nak Tomi.

A fiatal énekestől megtudtuk, egyik nagy álma városunkhoz köti. - Tavaly jártam Kecskeméten, és a Katona József Színházban láttam A padlást. Nagyon tetszett az előadás, és maga a teátrum épülete is. Nagy álmom, hogy egyszer ennek a színháznak a színpadán játszhassak - árulta el a fiú, akinek bár egyelőre szabad a szíve, de nincs ideje a szerelemre.

Norbi, az energiabomba

Az X-Faktor az egyik legkülönösebb figura Király L. Norbi volt, aki talán a többieknél is jobban megosztotta a közönséget. Rekedtes hangjával, egyedi mozgásával, kirobbanó energiájával egészen a döntőig szárnyalt a kaposvári fiú.

X-Faktor láz Kecskeméten. Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám.
X-Faktor láz Kecskeméten. Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám.

Norbi élete az utóbbi hónapokban fenekestül felfordult, de ezt egyáltalán nem bánja. - Elvárásaim nem voltak az X-Faktorral szemben. A célom az volt, hogy elindulhassak a zenei pályán, és ez teljes mértékben sikerült is. Kaptam egy lehetőséget, amit most meg kell tudnom tartani. A műsornak köszönhetően több önbizalmam lett, magabiztosabb és céltudatosabb vagyok, de ez nem összekeverendő azzal, ha valaki elszáll magától, és nagyképű lesz – tette hozzá Norbi.

Veca szívére sokan pályáznak

Janicsák Vecára reggeltől estig interjúk, tárgyalások, megválaszolatlan levelek sokasága vár rá, estétől hajnalig pedig fellépésekből és rohanásból áll az élete. A fiatal lány azonban ezt egyáltalán nem bánja, hiszen kicsi kora óta énekesnőnek készül.

Veca Facebook oldalának már több mint 114 ezer tagja van, akiket az fiatal tehetség új családjának nevez. Az énekesnő folyamatosan szervez közönségtalálkozókat és játékokat rajongóinak, valamint ha lassan és röviden is, de minden levélre válaszol. Vecát nem csak rajongók hada veszi körül, a szívét is nagyon sok fiú szeretné meghódítani. A fiatal lány a delmagyar.hu-nak elárulta azt is, hogy kiknek van esélyük erre. - Nekem a Carter doki típusú fiúk jönnek be, de a külsőn túl kell valami, ami megfog benne. Most nincs barátom, de nem is tudom, mikor férne bele a napomba egy randi - mondta az énekesnő

Mister X gyűjti a gyerekektől kapott rajzokat

Mr. X.
Mr. X.
Az X-Faktor nyertesének, Vastag Csabának a döntő óta jóformán öt perce sem volt arra, hogy leüljön és pihenjen. - A koncertek mellett elkezdtem dolgozni a lemezemen. Már a műsorban is nagyon sokféle stílust igyekeztem megmutatni, és ez fog tükröződni a készülő albumon is. Szeretnék egy széles spektrumot bemutató, színes lemezt készíteni, amiben mindenki megtalálja a kedvére valót - tudtuk meg az X-Faktor győztesétől.

Bár a sármos énekes véletlenül csöppent a tehetségkutatóba, onnantól kezdve, hogy ráírta nevét a jelentkezési lapra, nagyon komolyan vette a versenyt. Arra azonban nem gondolt, hogy ő nyeri meg a tehetségkutatót.

Csabát és a tehetségkutató többi felfedezettjét rengeteg rajongó veszi körül. - Nagyon aranyosak az emberek, kedvesen közelednek hozzánk. Ha van egy kis időnk, nem kell továbbrohannunk, szívesen beszélgetünk velük. Csokival, plüssállatokkal halmoznak el bennünket, és sokszor sütnek, főznek is nekünk. Minden ajándéknak nagyon örülök, de legjobban azoknak, amiket saját kezükkel készítenek azok, akik kedvelnek bennünket. A gyerekek gyakran rajzolnak nekünk, és ezeket a kis alkotásokat otthon gyűjtöm is - mondta Csaba.

A tehetségkutató győztese ma este a hírös városba érkezik, és testvérével, Tomival, a műsor legjobb női hangjával, Janicsák Vecával, valamint az X-Faktor energiabombájával, Király L. Norbival két teltházas koncertet ad a Kulturális Központban. Fellépésükről részletes beszámolót olvashatnak majd a delmagyar.hu-n.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A részeg vendég szúrta hátba a családfőt

A napokban vették őrizetbe a rendőrök azt a 38 éves férfit, aki még tavaly októberben szúrta hátba egy ismerősét.
Tovább olvasom