Pizzát adott az intézetis kisfiúknak, hogy kiélhesse rajtuk a beteg vágyait a szegedi férfi

Apróságokat adott intézetben nevelkedő kisfiúknak a gyanú szerint egy Pest vármegyei pedofil azért, hogy szexuálisan kielégítsék őt. A beteg vagyainak kiszolgálásért néha pnzt is adott. Mindezt kamasz, vagy annál is fiatalabb gyerekekkel tette a 43 éves szegedi férfi.

delmagyar.hu

Egy feljelentés szerint egy keresztnéven említett szegedi férfi, egy Pest vármegyei településen lévő lakásában kisgyerekeket zaklatott szexuálisan. Pénzt, illetve ajándékokat azoknak, akik kielégítették a beteges vágyait.

Később maguk a gyerekek mondták el a férfi neve, és, hogy milyen autója van.

A pedofil férfit szerdán reggel fogták. Akkor mis csak, hogy többször felszólították, hogy nyissa ki az ajtót. Később sem volt együttműködő, panaszt tett a gyanúsítás ellen, és azt is mondta, hogy a gyerekeket nem ismeri, sosem jártak nála. A nyomozás adatai azonban ezzel szöges ellentétben állnak.

A gyanú szerint a férfi olyan kisfiúkkal ismerkedett budapesti játszótereken, focipályákon, akiket könnyedén befolyásolhatott. Megmutatta nekik, hogy milyen gazdag, kisebb-nagyobb ajándékokat vett nekik, aztán a szigetcsépi házába hívta őket.

A 11-14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: cigizhettek, pizzázhattak, igényes lakásban lehettek, filmezhettek, játszhattak, sőt, több ezer forintot is kaptak.

CSERÉBE AZONBAN HAGYNIUK KELLETT, HOGY AZ APJUK KORABELI FÉRFI MEGFÜRDESSE, MEGMASSZÍROZZA ŐKET, ÉS SZEXUÁLISAN KÖZELEDJEN FELÉJÜK.
Aki vonakodott, annak a pedofil férfi azt mondta, hogy rögvest véget vet a bulinak és visszaviszi a gyermekotthonba.

A rendőrök két 11, és egy 14 éves fiút azonosítottak a tettes visszajáró áldozataként. A férfinak azonban minden bizonnyal több áldozata is van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!