Kék hírek
delmagyar.hu |
Ketten megsérültek, az útzárnak vége / 3 órája
Baleset történt Ásotthalom közelében – Fotók Baleset miatt teljes volt az útlezárás az 55-ös számú főút 29-es kilométerszelvényében, Ásotthalom közelében.
Suki Zoltán |
9 órája
Hétfőn folytatódik a Czeglédy-ügy tárgyalása Október 21-én folytatódik a Human Operator Zrt. ügye a Szegedi Törvényszéken. A bíróság négy napig tárgyal, eőkészítő üléseket tart. A törvényszék korábban már hozott egy Czeglédy Csabához köthető ítéletet: egy makói iskolaszövetkezet vezetője két év két hónap börtönbüntetést kapott.
Nevet keresnek a 112-es projekt reklámarcának / 11 órája
Kihagyhatatlan feladat az általános iskolásoknak A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Bűnmegelőzési Osztálya névadó pályázatot hirdet! A cél, hogy nevet kapjon a 112-es projekt „reklámarca”.
delmagyar.hu |
Hatan próbáltak bejutni az országba / 11 órája
Illegális migránsok Röszkénél Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.
delmagyar.hu |
Több mint másfél kiló marihuánát foglaltak le nála / 13 órája
Padláson rejtegette a drogot a szentesi férfi – Fotók A szentesi rendőrök több mint másfél kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak egy helybeli férfi otthonában. Kábítószer birtoklása miatt kell felelnie.
delmagyar.hu |
Összesen 20 millió forint értékű drogot találtak náluk / 1 napja
Szegeden fogták el a drogkereskedőket – Videó A Balatonfüredi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy balatonfüredi és két szerb férfi ellen.
delmagyar.hu |
Rablás sem történt / 1 napja
Nem lövöldöztek Szegeden péntek este Nem történt rablás sem. Mutatjuk a legfrissebb információkat az ügyben.
delmagyar.hu |
A rendszámot is lecserélték pedig / 1 napja
Szlovénok által körözött autót foglaltak le Makón A rendszámot ugyan lecserélték, de az ahhoz tartozó autót is körözték.
delmagyar.hu |
Katasztrófavédelmi gyakorlat Algyőn / 1 napja
Így dolgoznak a megye hősei – Videó A Csongrád Megyei Katasztrófavédelem munkatársai gyakorlatoztak.
delmagyar.hu |
2 napja
Nem lövöldöztek Szegeden – Rablás történhetett A rendőrség nagy erőkkel helyszínel.