Kék hírek
Rendőrségi hírek / 2 órája
Parkoló autót tört fel A szegedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 32 éves férfival szemben, aki engedély nélkül elvitte egyik ismerőse autóját, majd egy parkoló gépjárműből eltulajdonított egy kézitáskát Sándorfalván.
delmagyar.hu |
21 órája
Letartóztatták a hódmezővásárhelyi kábítószertermesztőt A Csongrád Megyei Főügyészség a hétvégi ügyeleti szolgálata során indítványt tett annak a hódmezővásárhelyi férfinek a letartóztatására, aki házának zárható pincéjében termesztett marihuanát.
delmagyar.hu |
Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből / 1 napja
Négy határsértőt fogtak Csongrád megyében Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.
delmagyar.hu |
3 napja
Büntetőeljárás indult a vásárhelyi kukarongáló ellen A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 25 éves helybeli férfival szemben, aki egy szemeteskukát rongált meg a megyei jogú városban. Rongálás és garázdaság miatt kell felelnie – írja a police.hu.
munkatársunktól |
Egy szegedi férfi az áldozat. / 3 napja
Halálos motorbaleset Egy motoros életét vesztette, amikor az autópályafenntartó kisteherautójának ütközött az M5-ösön, Kecskemét határában.
delmagyar.hu |
3 napja
Kenderültetvény számoltak fel a rendőrök Hódmezővásárhelyen Hatvankilenc tő szárított indiaikender-növényt találtak egy helybeli férfi házában, aki még a termesztéshez használt elektromos áramot is lopta – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
munkatársunktól |
Közlekedési baleset / 3 napja
Baleset a Földeáki úton Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a Földeáki úton Gorzsánál.
delmagyar.hu |
Közlekedési baleset / 3 napja
Ráfutásos baleset Hódmezővásárhelyen Kigyulladt az egyik jármű motortere.
delmagyar.hu |
Csak a kamionosoknak kell ennyit rostokolni / 3 napja
Hét óra a várakozási idő Csanádpalotán Hét órára nőtt a kamionok várakozási ideje a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépőn oldalán péntek délelőttre.
delmagyar.hu |
Egy embert a tűzoltók emeltek ki autójából / 4 napja
Őz miatt volt hármas karambolt Vásárhely és Székkutas között – Fotók A forgalom már zavartalanul halad.
Nyolcmillió dollárt gyűjtöttek a világsztárok a koronavírus-koncerten
Az egyórás műsort 8,7 millióan látták.
Változik a magyarországi adatok közlése: megtudhatjuk a Csongrád megyei számokat is
Keddtől változik a koronavírus-járvány magyarországi adatinak közlése, látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is, a technikai átállás miatt néhány órára a www.koronavirus.gov.hu honlap nem lesz elérhető.
Megszűnnek a közigazgatási és munkaügyi bíróságok
A veszélyhelyzetben meghozott intézkedések nem érintették azt a változást, hogy 2020. március 31-ével megszűnnek a közigazgatási és munkaügyi bíróságok.
Telefonon segítik a pszichiátriai betegeket
Csak a sürgős eseteket látják el a Pszichiátriai Klinikán. A lelki betegeknél viszont számos panasz jelentkezhet a vírus miatt is, éppen ezért segélyvonalon keresztül kérhetnek segítséget a szakemberektől.
Operatív Törzs: még a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk (nézze élőben!)
Online sajtótájékoztatót tart a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs kedden 11 órától. Kövesse nálunk élőben!
Megvan Klopp következő kiszemeltje
Sajtóértesülések szerint a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool szeretné megszerezni Ousmane Dembélét, az FC Barcelona francia futballistáját.