Kék hírek
delmagyar.hu |
Lezárák a határátkelőt / 5 perce
Figyelmeztető lövések dördültek a Röszkei határon Egy nagyobb migránscsoport megpróbált jogellenesen Magyarország területére bejutni, a rendőrök megakadályozták őket.
10 órája
Teljesen kiégett egy autó Kecelen – fotók Úgy tudjuk, a Fiat személyautó sofőrje még idejében ki tudott szállni a járműből, nem sérült meg a tűzeset során.
18 órája
Fegyver lapult a szőnyeg alatt A NAV munkatársai egy osztrák autó ellenőrzésekor egy gázriasztó lőfegyvert és 195 lőszert találtak Röszkén – közölte az adóhivatal hétfőn.
18 órája
Ittasan, széklábbal verte össze élettársát Letartóztatták azt a férfit, aki a múlt héten életveszélyes sérüléseket okozott élettársának – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.
delmagyar.hu |
2 napja
Ittas sofőr miatt hatan sérültek meg a hármas karambolban – KÉPEK Hat sérültje van annak a balesetnek, amely Izsák közelében történt a sűrű ködben, a Kecskemét felé vezető úton.
delmagyar.hu |
A rendőrök feltartóztatták őket / 2 napja
27 migráns próbált bejutni Kiszombornál Csongrád megyébe Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkét migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.
delmagyar.hu |
2 napja
Összeütközött két autó Szegeden, a járdán álltak meg Összeütközött két személyautó Szegeden, a Hétvezér utca és a Tavasz utca kereszteződésében.
delmagyar.hu |
Álló autóba hajtottak, valamint egy teherautó árokba borult / 2 napja
Halálos gázolás történt a sűrű ködben – KÉPEK Egy gyalogos férfit gázolt halálra egy autó a sűrű ködben a Bács-Kiskun megyei Szentkirály mellett.
A német és az olasz hatóságok körözték az Audit és az Opelt / 3 napja
Többmilliós autókat fogtak a megyei határátkelőhelyeken A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.
Egy ember sérült meg súlyosan / 3 napja
Kisteherautóval ütközött egy autó Makónál – fotók Egy személy súlyosan megsérült amikor két jármű frontálisan ütközött a ködben Makó-Rákos térségében.
Figyelmeztető lövések dördültek a Röszkei határon
Egy nagyobb migránscsoport megpróbált jogellenesen Magyarország területére bejutni, a rendőrök megakadályozták őket.
Németországban is megerősítettek egy megbetegedést
A beteg férfi, Münchentől 30 kilométerre délnyugatra lakik.
Már a Pécsre koncentrál a Vidux-Szegedi RSE
Sima, háromszettes vereséget szenvedett a Vidux-Szegedi RSE Dunaújvárosban, a férfiröplabda NB I legutóbbi fordulójában.
A cseh kormány katonákat küldene Afrikába a terrorizmus ellen
Csehország kormánya jóváhagyta hétfőn azt a javaslatot, amely szerint katonákat küldenének Maliba, Csádba és Nigerbe a terrorizmus elleni harc segítéséhez – adta hírül a cseh védelmi minisztérium.
Ütős csapat
Igazság szerint most volt a legkevesebb esélyünk megszerezni a kvótát.
A magyar iskolaválasztás előnyökkel jár
A külhoni régiókban a következő hetekben a szülőknek arról kell dönteniük, hogy iskolakötelessé váló gyermeküket milyen nyelvű iskolába íratják.