Hallgassa élőben!
Kék hírek
MTI |
Szentes / 18 órája
Taxival és vonattal menekült a szentesi bankrabló, most vádat emeltek ellene Vádat emeltek egy szentesi férfi ellen, aki tavaly decemberben késsel rabolt ki egy helybeli pénzintézetet.
delmagyar.hu |
Kék hírek / 19 órája
A vizeletében is volt heroin, és az autójában is, most elítélték a szerb férfit Szegeden ítélték el azt a szerb drogcsempészt, aki 2020 júliusában Röszkén bukott le 20 kiló heroinnal.
delmagyar.hu |
Kék hírek / 20 órája
Frissítve: Helyreállt a forgalom a Kossuth Lajos sgt és a Párizsi krt kereszteződésében Villamos és személyautó ütközött össze Szegeden, a Párizsi körút és a Kossuth Lajos sugárút találkozásánál
delmagyar.hu |
Kék hírek / 1 napja
Hat helyre tört be, az utolsónál a nyomozók érték tetten az elkövetőt – Fotók Elfogták azt a 35 éves férfit, aki az utóbbi hónapokban hat különböző ingatlanba tört be.
delmagyar.hu |
Elfogták a tettest / 1 napja
Kiraboltak egy büfét Mórahalom külterületén A Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy 47 éves férfit, aki feltört egy büfét Mórahalom külterületén.
MTI |
Kék hírek / 2 napja
Halálos baleset Nagylak 2-Csanádpalota határátkelő közelében Kisbusz szenvedett súlyos balesetet a Nagylak 2-Csanádpalota határátkelőn.
delmagyar.hu |
Kék hírek / 3 napja
Két autó ütközött Mindszenten, az egyik sofőrt kórházba szállították – Fotók A kisebb autó sofőrjét kórházba szállították.
delmagyar.hu |
Kék hírek / 3 napja
Még a rövidnadrágot is lopni próbálta a szegedi pénztárcatolvaj A szegedi rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt. Lopás miatt kell felelnie.
delmagyar.hu |
Kék hírek / 3 napja
A tetőre is átterjedtek a lángok a csongrádi vendéglátóhelyen – Fotók Tűz ütött ki egy vendéglátó egységben Csongrádon, a Justh Gyula utcában.
delmagyar.hu |
Nagylakra terelik a forgalmat / 4 napja
Megindult a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőn Megindult a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán.
Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
A modellváltás a biztos jövőt jelenti az ország legjobb egyetemének
Az egészségügy megújításáról, a modellváltásról és a takarítással kapcsolatos szerződésről is kérdeztük a Szegedi Tudományegyetem rektorát.
Karácsony tervszerűen üldözi az autósokat
Az eddig tapasztalt forgalmi káoszt három felújítás egyidejű megkezdése tetézi.
Nagyon nehéz helyzetbe került Curtis a párkapcsolata miatt
Vajon Curtis hogyan oldja meg, hogy a kisfiának, a barátnőjének és az exfeleségének is a kedvében járjon?
Rasszista anyázás
Az UEFA nyilván így gondolkozik, más magyarázat aligha lehetséges, hogyan is úszhatta meg Arnautovic csupán egymeccses eltiltással.
Jubileumi gálaműsor a Marossal
Beindult az LMBTQ-lobbi, kormányváltás esetén módosítanák a pedofiltörvényt
A hazai baloldal mellett nemzetközi lapok és a brüsszeli bürokraták is támadásba lendültek.