Kék hírek
delmagyar.hu |
20 órája
Droglabort számoltak fel Csongrád megyében Droglabort számoltak fel a rendőrök Csongrád megyében; négy gyanúsítottat kihallgatták, őrizetbe vettek, és javasolták letartóztatásukat – közölte a rendőrség a honlapján.
Neten árulta a drogot / 1 napja
Kábítószer-kereskedőket ítéltek el Szegeden Jogerősen nyolc év börtönbüntetéssel sújtott szerdán a Szegedi Ítélőtábla egy férfit, aki interneten árusított szintetikuskannabinoid-származékokat 2014-2015-ben.
Munkatársunktól |
Baleset / 2 napja
Hármas karambolok Vásárhelyen Három autó ütközött kedden késő délután, nem sokkal később az északi elkerülőn is hármas karambol történt.
Munkatársunktól |
2 napja
Körözött Mercedest fogtak Röszkén A magyar rendőrök a svájci hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.
Munkatársunktól |
Tetten érték a tolvajt / 2 napja
Eljárás indult a szegedi fatolvaj ellen A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki csaknem hat köbméter fát vitt el a város határában lévő erdőből. Eljárás indult ellene.
delmagyar.hu |
#baleset / 2 napja
Teherautó és terepjáró karambolozott a Sándorfalva és Ópusztaszer közötti úton A baleset Sándorfalva közelében történt.
delmagyar.hu |
Az egyik jármű az oldalára borult / 3 napja
Parkoló autónak ütközött egy sofőr Szegeden Nem mindennapi baleset történt a Kecskeméti utcában.
Egy idős férfi megsérült a balesetben / 3 napja
Teherautó és személyautó ütközött Kiskunmajsán – Fotók A személyautó csúnyán összetört.
Munkatársunktól |
Röszkénél állították meg / 3 napja
Embercsempészt vettek őrizetbe Embercsempészés miatt indult eljárás egy szerb-magyar kettős állampolgárral szemben, aki egy koszovói férfit próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.
delmagyar.hu |
Lopás / 3 napja
Öltözői szarka kerül az ügyészség elé Szegeden A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki ellopta egy vendég értéktárgyait a város egyik fürdőjéből.