Kék hírek
Röszkén és Csanádpalotán akadtak fenn az ellenőrzésen / 34 perce
Több tízmilliót érő körözött autókat foglaltak le Csongrád megyében – fotók Röszkén és Csanádpalotán foglalták le a magyar rendőrök a gépkocsikat, amiket a német és az olasz hatóságok köröztek.
Vádat emeltek a zaklató ellen / 1 órája
Megöli és eltöri a végtagjait – ezzel fenyegette az ügyintézőt a szegedi férfi A vádlott a kormányablakban dolgozó egyik gépjármű-ügyintézőt zaklatta.
Teljes terjedelmében égett / 1 órája
Kigyulladt egy kamion pótkocsija – teljes útzár az 55-ösön! – fotók Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy teherautó pótkocsija, valamint annak szendvicspanelekből álló rakománya az 55-ös főúton, Mélykút közelében.
2 órája
Majdnem két és fél tonna túlsúly: újabb „horrortrélert” fogtak a rendőrök az M43-ason A kéthalmi pihenőhelyen ellenőriztek a rendőrök egy bolgár honosságú autószállító trélert. A mérés „kicsivel” többet mutatott a kelleténél.
Általános iskolában történt az eset / 22 órája
Eltörte diákja kezét, vádat emeltek a hódmezővásárhelyi tanár ellen A vád: súlyos testi sértés.
Baleset Hódmezővásárhely közelében / 1 napja
Két autó totálkárosra tört a 47-esen, hárman megsérültek – fotók a helyszínről Baleset miatt teljes az útlezárás a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében. Az utazók Kútvölgy felé tudnak kerülni.
Tűzeset / 1 napja
Kigyulladt a szemét egy Űrhajós utcai házban, szemétledobón keresztül próbáltak oltani a lakók A hivatásos tűzoltók megérkezéséig is próbálkoztak a lakók.
2 napja
Teljes terjedelmében égett egy szalmatároló Makó külvárosában A tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.
2 napja
Kigyulladt egy melléképület a szegedi Teréz utcában A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.
4 óra alatt elfogták / 2 napja
Egy este 5 ingatlanból próbált meg lopni – háromból sikerült A rendőrök a bejelentéstől számított négy órán belül elfogtak, majd gyanúsítottként kihallgattak egy mindszenti férfit, aki a városban több helyre betört és készpénzt, valamint szerszámgépet vitt el.