Kék hírek

2014.02.16. 11:15

15 gyanúsítottja van a gyáli tömegverekedésnek

Két társaság több tagja előzetes szóváltást követően verekedett össze, hét ember kórázba került.

Tizenöt embert gyanúsít a rendőrség azzal, hogy részt vett vasárnap reggel a gyáli piacon a többek sérülésével járó tömegverekedésben. Szabadlábon hagyásuk mellett garázdaság miatt indult eljárás ellenük - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

[namelink name="Beluzsárné Belicza Andrea"] elmondta: a gyáli piacon két társaság összeveszett, majd összeverekedett, egyebek mellett asztallábakkal és ásónyéllel estek egymásnak. Tízen megsérültek, mindannyiukat kórházba vitték. A verekedésnek a dabasi rendőrök vetettek véget.

Tizenhat embert előállítottak, közülük nyolc férfit és hét nőt még vasárnap gyanúsítottként hallgattak ki, egy 16 éves budapesti fiú kihallgatása folyamatban van.

Korábban

Hét embert vittek kórházba vasárnap reggel Gyálról, miután két csoport összeverekedett a helyi piacon - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy fél nyolc körül két társaság több tagja előzetes szóváltást követően verekedett össze.

A mentők a helyszínről hét embert vittek kórházba. Ellátásukat követően garázdaság elkövetésének gyanúja miatt a dabasi kapitányságon megkezdik kihallgatásukat az esetleges további résztvevők felkutatása érdekében - tette hozzá a szóvivő.

Címkék#Verekedés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!