Kék hírek

2019.02.26. 17:14

169 kilométer/órával száguldott az ittas sofőr

A 43 éves budapesti lakost a 26-os számú főúton, Kazincbarcika térségében állították meg a rendőrök.

Munkatársunktól

Ittasan volán mögé ülő gyorshajtót vontak ellenőrzés alá a rendőrök a 26-os számú főúton, Kazincbarcika térségében - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőreijárőrök február 25-én 10 óra után a 26-os számú főúton menet közben rögzítették, amint egy sofőr járművével a megengedett legnagyobb sebesség csaknem kétszeresével, - 169 kilométer/órával - haladt. A rendőrök személygépkocsit vezető 43 éves budapesti lakost megállították és az ellenőrzés során az is kiderült, hogy alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A járőrök a helyszínen elvették a sofőr vezetői engedélyét és a kiszabott pénzbírság mellett ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőfeljelentést is tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!