Kék hírek

2008.06.02. 20:41

Részeg sofőr próbált megvesztegetni egy rendőrt Debrecenben

Egy részeg sofőr próbált megvesztegetni egy igazoltató rendőrt hétfőn hajnalban Debrecenben. Az autóst - aki százezer forintot ajánlott fel a rendőrnek - előállították.

A rendőröknek hétfőn hajnalban szóltak, hogy egy autó furcsán közlekedik a Szotyori utcában. A kiérkező rendőr megpróbálta igazoltatni a sofőrt, a 27 éves férfinél azonban semmilyen hivatalos papír, még jogosítvány sem volt, ráadásul elmondása szerint sörözés után ült a volán mögé. A férfi arra kérte a rendőrt, hogy ne csináljon ügyet a dologból, cserébe a helyszínen fizet százezer forintot. A rendőr visszautasította az ajánlatot, erre a férfi trágár szavakat használva kiabálni kezdett a rendőrrel.

A részeg sofőr az alkoholszondát sem volt hajlandó megfújni, ezért előállították a debreceni kapitányságra, és ittas vezetés miatt eljárást indítottak ellene. A vesztegetés miatt a Debreceni Nyomozó Ügyészség vizsgálatot indított az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!