Kék hírek

2008.09.08. 12:42

Három autót rongált meg a szél miatt ledőlt állványzat

Három autót rongált meg az éjjel egy, az erős szél miatt összedőlt állványzat Miskolcon. A Miskolci Tűzoltóság tájékoztatása szerint éjszaka éjfél után, és a kora reggeli órákban összesen 12 esetben kértek segítséget a városban a vihar miatt, nagyrészt kidőlt fák miatt, melyek villamos vezetékekre, úttestre, járművekre zuhantak.

Az első és legnagyobb anyagi kárt okozó eset a Miskolc-Bodótetőn épülő egyik többszintes lakóház állványzatának ledőlése volt. Az állvány az előtte parkoló személyautók közül hármat is összetört - tájékoztatott a miskolci tűzoltóság.

Az éjszaka kezdődött esőzés és vihar egyébként nem okozott kirívóan sok munkát az országban a tűzoltóknak. Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője korábban a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy reggelig, a vihar okozta jelentősebb káresetről nem kaptak jelzést.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!