Kék hírek

2008.11.21. 19:33

Egy gyártelepen tartották fogva az elrabolt budapesti fiút

Egy ipari területen tartották fogva azt a budapesti fiút, akit a napokban elraboltak és váltságdíjat követeltek érte. A rendőrök két jordán férfit már elfogtak a történtekkel kapcsolatban, társaikat még keresik. A fiút épségben elengedték.

A rendőrök szerdán este tudták meg az emberrablást egy ügyvédtől: állítása szerint elraboltak egy 20 éves fiút és 10 millió forintos váltságdíjat követelnek érte nővérétől. A nyomozók ezután megkeresték a fiú testvérét, aki elmondta, hogy az emberrablók öccse telefonjáról hívták fel. Azt mondták, ha nem lesz meg a pénz, a fiút és édesanyját is megölik.

A rendőrök a pénzátadásra megbeszélt hely közelében fogtak el két jordán férfit. Akkor még nem derült ki, hogy a túszul ejtett fiút hol őrzik. Nem sokkal később azonban a XIII. kerületi Fiastyúk utcába vitték és ott elengedték az elrabolt fiatalt.

Időközben kiderült, hogy egy IV. kerületi ipari területen tartották fogva. A mobiltelefonját elvették és egy fűtetlen helyiségben őrizték. Minden mozdulatát figyeltek, de nem bántották. A fogvatartókat még keresik.

Az elrabolt fiú nővére elmondta azt is, hogy ő maga korábban egy belvárosi pénzváltó alkalmazottja volt, ahol elszámolási vitába keveredett munkáltatóival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!