Kék hírek

2009.07.09. 17:59

Demonstrációra készülnek Ercsiben

Békés demonstrációra készülnek a település lakói a Fejér megyei Ercsiben, az utóbbi időben elszaporodott bűncselekmények miatt. Legutóbb szombat éjjel történt súlyos bűncselekmény: az egyik szórakozóhelyre egy csoport fiatal ment be, és minden előzmény nélkül megverte a vendégeket.

A demonstráció szervezői a Független Hírügynökséget arról tájékoztatták, hogy a verekedők néhány héttel ezelőtt védelmi pénzt kértek a söröző tulajdonosától. A szombati verekedésre azért került sor, mert a tulajdonos nem volt hajlandó fizetni.

A demonstrációt július 15-én 17 órára szervezik a polgármesteri hivatal elé, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint azonban az erről szóló bejelentés még nem érkezett meg. A szervezők azt szeretnék elérni, hogy álljon helyre a rend a településen.

Szombat éjszaka az egyik ercsi szórakozóhelyen fiatalok jelentek meg, és ok nélkül ütlegelni kezdték a vendégeket. A mentők három embert szállítottak kórházba orr-és állkapocstöréssel, egyikük még mindig kórházban van.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a verekedők közül 11-et már sikerült azonosítani, négyüket előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön délután a bíróság.

A dunaújvárosi rendőrök tovább nyomoznak az ügyben, nem kizárt, hogy újabb gyanúsítottak is lesznek.

Címkék#rendőrség
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!