Kék hírek

2010.05.25. 18:09

Börtönben Brigitta Bulgari, a magyar pornósztár

Harmadik napja van előzetes letartóztatásban (Kocsis) Brigitta Bulgari pornósztár, akit az olasz hatóságok nyilvános helyen és kiskorúakkal szemben elkövetett szeméremsértéssel vádolnak.

A venetói Belluno börtönében várja vizsgálóbíró előtti meghallgatását az Olaszországban Brigitta Bulgari néven ismert magyar-svéd származású 27 éves nő, akit vasárnap este tartóztattak le a csendőrök a közeli Montebellunában egy február 27-én elkövetett szeméremsértési ügy miatt.

Februárban ugyanis a Perugia közeli Fossato di Vico kisváros diszkójában Bulgari spontán fellépést tartott: teljesen meztelenül önkielégítést végzett egy pamlagon, több 15-16 éves kiskorú előtt, akiknek azt is megengedte, hogy intim testrészeihez nyúljanak. A diszkóban zajló pornóelőadásról a vendégeket nem értesítették előre, a diszkó tulajdonosa erre nem kért engedélyt és nem akadályozta meg, hogy a lokálba kiskorúak lépjenek be.

A vendégek közül sokan megörökítették a fellépést. A nő ellen a Facebook és más videomegosztó portálokon közölt felvételek alapján indítottak nyomozást a hatóságok. A diszkó tulajdonosát és egy munkatársát is letartóztatták.

Brigitta Bulgari nem első alkalommal követ el közszeméremsértést: Olaszország 2005-ben ismerte meg a nevét, amikor anyaszült meztelen szaladt be a piacenzai Garilli stadion pályájára a Piacenza-Catanzaro másodosztályú mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!