Kék hírek

2014.12.12. 16:39

24 órán át volt az elhagyott kút rabja - fotók

A 39 éves férfi véletlenül esett a 8 méter mély ásott kútba. Segélykiáltását három kislány hallotta meg.

Munkatársunktól

Szinte az utolsó pillanatban sikerült kihúzni Ózdon azt a férfit, aki 24 órán át volt rabja egy nyolc méter mély ásott kútnak - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A police.hu-n olvasható közlemény szerint három, 14 év körüli kislány észlelte, majd tett bejelentést december 11-én 16 óra 30 perckor, hogy Ózdon, a Kazinczy Ferenc úton egy elhagyatott ingatlanon lévő mély gödörből segélykiáltást hallanak.

A helyszínre azonnal kiérkező rendőröktől egy nyolc méter mély ásott kútba zuhant, másfél méternyi vízben álló, erősen átfázott férfi kért segítséget, aki többek között elmondta, hogy 24 órával azelőtt, véletlenül esett a mély fogságába.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével haladéktalanul kiemelték a szemmel láthatóan leromlott állapotba került, kihűlés tüneteit mutató embert. A rendőrjárőrök biztonsági intézkedés keretében értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a szerencsétlenül járt 39 éves ózdi férfit - olvasható a police.hu-n.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!