Kék hírek

2019.06.10. 11:17

A nagy piricsei balhé: vasvillával, gumicsővel, kerékkulccsal verekedtek a férfiak

Egy 31 éves, egy 47 éves és egy 25 éves piricsei lakos között tört ki a bunyó, aminek egy autó is a kárát látta.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 31 éves, egy 47 éves és egy 25 éves piricsei lakos ellen. 

A nyomozás adatai szerint a 31 éves férfi vasárnap Piricse belterületén leparkolt a gépkocsijával haragosa lakóháza elé. Elővett egy gumicsövet, majd a kint tartózkodó 25 éves férfival korábbi sérelmek miatt szóváltásba, később dulakodásba keveredett, végül kölcsönösen bántalmazták egymást. 

 

A 31 éves férfi a gumicsövet a fia segítségére siető apja irányába dobta, aki egy vasvillával tért vissza lakóházuk udvaráról. A 31 éves férfi ekkor visszament a gépkocsijához, majd annak csomagteréből egy keresztkulcsot vett elő, és azt dobta haragosai irányába. A szerszám azonban a 25 éves férfi ház előtt parkoló gépkocsijának ajtaját találta el, ami ennek következtében megrongálódott. 

Fotók: rendőrség

Fotók: rendőrség

Ezek után a 31 éves férfi és haragosa között újabb dulakodás alakult ki, majd a 47 éves férfi a vasvillával rátámadt hívatlan vendégükre, és a szerszámmal a gépkocsija első szélvédőjére ütött, ami ennek hatására berepedt. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A további eljárás során szabadlábon védekezhetnek - olvasható a rendőrség honlapján hétfőn.

Címkék#Verekedés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!