Hallgassa élőben!

Általános iskolából lopott egy férfi Székesfehérvárott

Egy órán belül rendőrkézre került az a 32 éves férfi, aki egy székesfehérvári általános iskola irodájából egy táskát lopott el hétfőn délután, majd az őt számon kérő iskolai alkalmazottat fellökte.

A vagyon elleni bűncselekmények miatt többször elítélt férfit a gyors adatgyűjtést követően a járőrök elfogták, előállították, majd a rablás elkövetésnek gyanújával kihallgatták – értesült az Objektív Hírügynökség a Fejér Megyei RFK sajtószolgálatától.

A Rákóczi úton lévő iskola igazgatója tett bejelentést, miszerint irodájából ellopták a táskáját. Mikor az iskola egyik alkalmazottja ezt észlelte, megpróbálta visszatartani a tolvajt, ő azonban ellökte magától, majd elmenekült a helyszínről. A hölgy alkalmazott nem sérült meg. A kiérkező járőrök az iskolában végzett gyors adatgyűjtést követően, a személyleírás alapján Székesfehérváron a Mészöly Géza utca és a Szabadságharcos út kereszteződésénél elfogtak egy fehérvári férfit.

A lopás és rablás miatt már többször elítélt 32 éves férfiben a szemtanú felismerte az elkövetőt, így rablás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatásra, majd őrizetbe került. Az eltulajdonított autóstáska állampolgári bejelentés alapján előkerült, egy fehérvári ingatlan udvarán találták meg. A táskában személyes iratok és készpénz volt. A sértett hiánytalanul visszakapta értékeit.

A spanyolok büntetőt rontottak, Lewandowski első gólja pontot ért
Mindkét csapat nyerhetett volna – a döntetlen egyiküknek sem főnyeremény.
Sokat romlott a magyar énekes állapota, az ágyban is alig tud felülni
Váratlanul sokat romlott Dobos Attila állapota, miután a szerelme magára hagyta egy kis időre.
Lochte lemarad az olimpiáról
A hatszoros olimpiai bajnok Ryan Lochte nem lesz ott a tokiói olimpián, mivel 200 méter vegyesen csak hetedikként zárt az amerikai úszók ötkarikás válogatójának pénteki napján.
Egyre több illegális bevándorló száll partra Olaszországban
Több mint 1500 migráns ért partot Olaszországban egyetlen nap alatt, többségüket Lampedusa szigetére vitték, ahol ismét problémák akadtak az elszállásolásukkal.
Hajrá Magyarország! – üzente Matteo Salvini
A jobboldal egységét hirdette szombaton Rómában utcai pártdemonstráción a Liga elnöke.
Vasárnap egy órával tovább tartanak nyitva a budapesti strandok
Mindenkinek azt javasolják, hogy előzetesen, online vásárolják meg a belépőt.