Kék hírek

2008.01.22. 12:58

Általános iskolából lopott egy férfi Székesfehérvárott

Egy órán belül rendőrkézre került az a 32 éves férfi, aki egy székesfehérvári általános iskola irodájából egy táskát lopott el hétfőn délután, majd az őt számon kérő iskolai alkalmazottat fellökte.

A vagyon elleni bűncselekmények miatt többször elítélt férfit a gyors adatgyűjtést követően a járőrök elfogták, előállították, majd a rablás elkövetésnek gyanújával kihallgatták – értesült az Objektív Hírügynökség a Fejér Megyei RFK sajtószolgálatától.

A Rákóczi úton lévő iskola igazgatója tett bejelentést, miszerint irodájából ellopták a táskáját. Mikor az iskola egyik alkalmazottja ezt észlelte, megpróbálta visszatartani a tolvajt, ő azonban ellökte magától, majd elmenekült a helyszínről. A hölgy alkalmazott nem sérült meg. A kiérkező járőrök az iskolában végzett gyors adatgyűjtést követően, a személyleírás alapján Székesfehérváron a Mészöly Géza utca és a Szabadságharcos út kereszteződésénél elfogtak egy fehérvári férfit.

A lopás és rablás miatt már többször elítélt 32 éves férfiben a szemtanú felismerte az elkövetőt, így rablás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatásra, majd őrizetbe került. Az eltulajdonított autóstáska állampolgári bejelentés alapján előkerült, egy fehérvári ingatlan udvarán találták meg. A táskában személyes iratok és készpénz volt. A sértett hiánytalanul visszakapta értékeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!