Kék hírek

2019.03.21. 08:01

Árokban dolgozó közmunkások közé csapódott egy autó, kilencen megsérültek

A sérülteket 6 mentőautó és két mentőhelikopter vitte kórházba. Papon történt a baleset.

Kilencen sérültek meg abban a balesetben, ami Papon történt 2019. március 20-án kora délután. A járművezető Audi típusú személygépkocsijával közlekedett Papon, a Kossuth úton. A gépkocsivezető egy kanyarban - eddig tisztázatlan okból - elvesztette uralmát a járműve felett, lesodródott az úttestről és a mellette húzódó betonárokba hajtott. Hét közmunkás dolgozott ott, amikor a személygépkocsi közéjük csapódott - foglalta össze a történteket a rendőrség honlapja.

A balesetben öt munkás súlyos, további kettő, valamint a 43 éves tuzséri járművezető és utasa, egy 39 éves aranyosapáti nő könnyű sérülést szenvedett.

A járművezetővel kapcsolatban ittasság gyanúja nem merült fel. A sérülteket 6 mentőgépkocsi és 2 mentőhelikopter vitte kórházba. A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét: a közúti közlekedésre vonatkozó szabályokat mindig tartsák be és megfelelő körültekintéssel közlekedjenek!

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!