Kék hírek

2019.06.05. 12:21

Áttörte a szalagkorlátot és lelóg a hídról egy kamion Mezőcsát közelében, még tart a műszaki mentés - Fotók

A rendőrség anyagi káros balesetként kezeli az ügyet, mert bár a teherautó vezetőjét sokkos állapotban vitték kórházba, nem sérült meg.

Nem sokkal 14 óra előtt azt közölte az MTI, hogy még tart a műszaki mentés az M3-as és az M30-as autópálya csomópontjában, ahol szerda reggel kamion törte át egy híd korlátját.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Dobi Tamás közölte: a rendőrség a helyszínelést befejezte, de a kamion műszaki mentése még tart, ezért az úton továbbra sem lehet közlekedni.

    

Elmondta azt is: a rendőrség anyagi káros balesetként kezeli az ügyet, mert bár a teherautó vezetőjét sokkos állapotban vitték kórházba, nem sérült meg.


Korábban írtuk:

Áttörte az M3-as autópályahíd szalagkorlátját egy kamion szerda reggel Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon, ezért lezárták az érintett útszakaszt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.


A közleményben azt írták, az instabil helyzetű kamiont drótkötéllel rögzítették.

      

A kamion mentésében tiszaújvárosi, mezőcsáti és mezőkövesdi tűzoltók, valamint egy Debrecenből érkező daru és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is részt vesz - tették hozzá.

    

A kamion sofőrfülkéje lelóg a hídról.

 

Áttörte a szalagkorlátot és lelóg a hídról egy kamion Mezőcsát közelében


 

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!